current views are: 7

22 Ιουνίου 2018
Δημοσίευση10:46

Πριγκιπικά γενέθλια στη Μαδρίτη

Οι δυο γονείς χάρισαν στο μοναχοπαίδι τους πολλά δώρα

Δημοσίευση 10:46’

Οι δυο γονείς χάρισαν στο μοναχοπαίδι τους πολλά δώρα

Μαζί με τη… στέψη της Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League, η Νάντια Χαλαμανδάρη με τον σύζυγό της πρίγκιπα Φερνάντο Γκόμεζ – Αθέμπο Μπορμπόν, πρώτο ξάδελφο του Βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας, γιόρτασαν τα 2α γενέθλια του γιου τους Νίκολας. Ο μικρός δίχρονος γαλαζοαίματος και μέλος της Δυνστείας των Βουρβώνων – Διάσημοι Βασιλιάδες της Ευρώπης – έχει κλέψει την καρδιά όλων σε Ισπανία και Ελλάδα.

Με αφορμή τα γενέθλια του γιου της η Νάντια Χαλαμανδάρη φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά στο σπίτι που μένει στη Μαδρίτη.

Το ζευγάρι, το οποίο γνωρίστηκε στη Μαγιόρκα της Ισπανίας πριν τέσσερα χρόνια και έπειτα παντρεύτηκε κρυφά στην Ελλάδα, ζει την απόλυτη ευτυχία μετά τον ερχομό του Νίκολας ο οποίος είναι μοναχοπαίδι και για τους δυο γονείς.

Οι δυο γονείς χάρισαν στο μοναχοπαίδι τους πολλά δώρα, φιλιά και αγκαλιές, ενώ το κλίμα των γενεθλίων ήταν ακόμη πιο εύθυμο μετά τη νίκη στον τελικό του Champions League της ποδοσφαιρικής ομάδας, Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία άφησε ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ως η μόνη ομάδα, που έχει κερδίσει τρίτη συνεχόμενη χρονιά το μεγάλο ευρωπαϊκό τρόπαιο. Όπως ήταν φυσικό, ο Νίκολας απέκτησε πολλά δώρα σχετικά με το ποδόσφαιρο και την ιστορική αυτή νίκη, ενώ δεν αποκλείεται να τον δούμε σε μερικά χρόνια να προπονείται στην παιδική ομάδα της διάσημης Real.


σχετικα αρθρα