current views are: 16

24 Ιουλίου 2018
Δημοσίευση17:02

Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι του Δημήτρη Αρβανίτη στο Μάτι

Ανάμεσα στα άτομα που έχασαν την περιουσία τους από τις φονικές πυρκαγιές είναι και η οικογένεια του σκηνοθέτη Δημήτρη Αρβανίτη που είχε σπίτι στο Μάτι, Αττικής

Δημοσίευση 17:02’

Ανάμεσα στα άτομα που έχασαν την περιουσία τους από τις φονικές πυρκαγιές είναι και η οικογένεια του σκηνοθέτη Δημήτρη Αρβανίτη που είχε σπίτι στο Μάτι, Αττικής

Τραγικές στιγμές βιώνει τις τελευταίες ώρες η χώρα μας ενώ συνεχώς έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέες απώλειες ανθρώπων και περιουσιών.

Ανάμεσα στα άτομα που έχασαν την περιουσία τους από τις φονικές πυρκαγιές είναι και η οικογένεια του σκηνοθέτη Δημήτρη Αρβανίτη που είχε σπίτι στο Μάτι, Αττικής. Το θλιβερό γεγονός γνωστοποίησε ο γιος του, Δημήτρης, με ανάρτησή του στο instagram. Ευτυχώς είχαν μόνο υλικές καταστροφές και δεν κινδύνεψε κάποιο μέλος της οικογένειάς τους όπως εξήγησε ο ARVA στο μακροσκελές κείμενοπου συνόδευε τη φωτογραφία.

«Τι έκθεση να γράψω και εγώ ? Τι σημαίνει για εμένα το σπίτι μου? Ποσό τυχερός νιώθω που τα κατάφερε η αδερφή μου και η ανιψιά μου τελευταία στιγμή και σώθηκαν και δεν βρέθηκαν στην παραλία μαζί με τους άλλους. Δεν ξέρω τι θα έκανα. Πόσο χάλια νιώθω για όλους τους νεκρούς γείτονες και ανθρώπους και τις εικόνες που είδα. Στα μέρη που παίζαμε τώρα είναι σωροί . Όλοι οι φίλοι μου μένουν εκεί τώρα που θα μένουν ? Βοηθήστε εάν είστε εκεί . Ανεβάζω και δεύτερη φωτογραφία για όποιον είναι σε ανάγκη. Όποιος είναι στην περιοχή να βοηθήσει όπως μπορεί παρακαλώ ! Είμαι συντετριμμένος παιδιά. Friends from abroad stay tuned with the wildfire in Greece ! My house is burned almost lost my family, other people are in need right now !We need your help! GREECE IS IN EMERGENCY ! We need EUROPE to help us out right now ! #greece #wildfire», έγραψε ο Γιώργος Αρβανίτης γνωστός και ως ARVA.


σχετικα αρθρα