current views are: 10

26 Ιουλίου 2018
Δημοσίευση15:03

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Συγκλονισμένη από τα λόγια της μάνας που έχασε την οικογένειά της στο Μάτι

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου δημοσίευσε στο Instagram τα ανατριχιαστικά λόγια της άτυχης γυναίκας που έχασε την οικογένειά της από τις φονικές πυρκαγιές

Δημοσίευση 15:03’

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου δημοσίευσε στο Instagram τα ανατριχιαστικά λόγια της άτυχης γυναίκας που έχασε την οικογένειά της από τις φονικές πυρκαγιές

Η συγκλονιστική επιστολή της μητέρα της 13χρονης Εβίτας και του 11χρονου Αντρέα, που έχασε τα δυο παιδιά και τον άντρα της στη φωτιά στο Μάτι, έχει προκαλέσει ρίγη συγκίνησης.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου δημοσίευσε στο Instagram τα ανατριχιαστικά λόγια της άτυχης γυναίκας που έχασε την οικογένειά της από τις φονικές πυρκαγιές και έγραψε: «Τα λόγια της μάνας που έχασε τον άντρα της και τα δυο της παιδιά, στον εφιάλτη ,θα μείνουν για πάντα στο μυαλό μου .Η ζωή θα συνεχιστεί για εμάς που όλες αυτές τις μέρες προσπαθούμε να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε .Γι αυτούς τους ανθρώπους όμως που έμειναν πίσω ,τίποτα δεν θα είναι το ίδιο.

Κι αν στεγνώσουν τα δάκρυα όλων μας γι αυτή την τραγωδία ,να μην ξεχάσουμε ότι πρέπει να είμαστε άνθρωποι ΠΑΝΤΑ!

Σκύβω το κεφάλι.. Είμαι μικρή μπροστά Σ αυτή την μάνα ..Στον πατέρα ,στον αδερφό ,στην αδερφή, στην φίλη ,στον φίλο, στον γιο, στην κόρη.. Σε αυτούς που έμειναν πίσω ..Στέλνω όμως με όλη μου την καρδιά ,την αγάπη, τις προσευχές μου και τα βαθιά μου συλλυπητήρια».


σχετικα αρθρα