current views are: 14

13 Σεπτεμβρίου 2018
Δημοσίευση10:25

Τα πρώτα πλάνα από το γάμο του Ορέστη Τζιόβα με την δικηγόρο που του έκλεψε την καρδιά

Στο γάμο έδωσαν το παρών εκτός από το ζευγάρι οι δυο μάρτυρες ενώ όπως ανέφεραν θα ακολουθήσει πάρτι για φίλους αλλά και ο θρησκευτικός γάμος αργότερα.

Δημοσίευση 10:25’

Στο γάμο έδωσαν το παρών εκτός από το ζευγάρι οι δυο μάρτυρες ενώ όπως ανέφεραν θα ακολουθήσει πάρτι για φίλους αλλά και ο θρησκευτικός γάμος αργότερα.

Ο Ορέστης Τζιόβας παντρεύτηκε την αγαπημένη του Κατερίνα την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στο Δημαρχείο των Αθηνών.

Και μπορεί ο ηθοποιός και η ξανθιά δικηγόρος να ήθελαν να κρατήσουν το γάμο μυστικό μέχρι τελευταία στιγμή, παρόλα αυτά οι κάμερες πέτυχαν τον Ορέστη την ώρα που έμπαινε στο Δημαρχείο.

Χαλαρός και ευδιάθετος ο Ορέστης Τζιόβας αποκάλυψε πως βρήκε τη γυναίκα της ζωής του, και δεν χρειάστηκε χρόνο για να πάρει τη μεγάλη απόφαση και να αφήσει την εργένικη ζωή. Ο Ορέστης και η Κατερίνα είναι μαζί σχεδόν 2 μήνες αλλά ο έρωτάς τους φαίνεται πως ήρθε για να μείνει.

Η γυναίκα που έκανε τον ηθοποιό να φύγει από το γκρουπ των εργένηδων ονομάζεται Κατερίνα Φλώρου είναι δικηγόρος και κατάγεται από την Κέρκυρα.

Στο γάμο έδωσαν το παρών εκτός από το ζευγάρι οι δυο μάρτυρες ενώ όπως ανέφεραν θα ακολουθήσει πάρτι για φίλους αλλά και ο θρησκευτικός γάμος αργότερα. Ο Ορέστης φόρεσε ένα κοστούμι δια χειρός Νίκου Αποστολόπουλου ενώ  η Κατερίνα εμφανίστηκε με ανοιχτή πλάτη. Εμφάνιση που σχολιάστηκε ποικιλoτρόπως από την εκπομπή Happy Day.

Οι νεόνυμφοι μετά το γάμο μίλησαν στην κάμερα για την πιο ευτυχισμένη και ξεχωριστή μέρα της ζωής τους. Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Happy Day