current views are: 14

18 Σεπτεμβρίου 2018
Δημοσίευση20:40

Μπράντλεϊ Κούπερ: Η πατρότητα με άλλαξε

Υποθέτω ότι το να έχω ένα παιδί και να έχω μια δική μου οικογένεια – που είναι ένα θαύμα και κάτι που πάντα ονειρευόμουν με έκανε ακόμα περισσότερο ανοιχτό.

Δημοσίευση 20:40’

Υποθέτω ότι το να έχω ένα παιδί και να έχω μια δική μου οικογένεια – που είναι ένα θαύμα και κάτι που πάντα ονειρευόμουν με έκανε ακόμα περισσότερο ανοιχτό.

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ αποκάλυψε ότι η πατρότητα έχει επηρεάσει τις επιλογές στην καριέρα του.

Ο 43χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης του remake «A Star Is Born» (Ένα Αστέρι Γεννιέται) ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό NPR ότι η απόκτηση οικογένειας είναι «ένα θαύμα».

«Υποθέτω ότι το να έχω ένα παιδί και να έχω μια δική μου οικογένεια – που είναι ένα θαύμα και κάτι που πάντα ονειρευόμουν – με έκανε ακόμα περισσότερο ανοιχτό και να είμαι παρών» είπε.

Ο Κούπερ – που έχει μια κόρη ενός έτους, τη Λία, με τη σύντροφό του, τη Ρωσίδα μοντέλο και ηθοποιό Ιρίνα Σάικ – είπε επίσης ότι η οικογενειακή ζωή τον έκανε πιο επιλεκτικό στα πρότζεκτ που αναλαμβάνει.

«Πέρασα περίπου 15 χρόνια από ταινία σε ταινία και έπειτα έφθασα τα 39 και σταμάτησα και είπα: “Τι πραγματικά θέλω να κάνω;”» ανέφερε. «Θέλω να πω την ιστορία του Τζόζεφ Μέρικ στο “The Elephant Man” (Ο Άνθρωπος Ελέφαντας). Έτσι έκανα αυτό για ένα χρόνο. Και τότε η ήρθε η ιστορία “Ένα Αστέρι Γεννιέται” και έπειτα πέρασα τα επόμενα τέσσερα γυρίζοντας την ταινία».

Το νέο πλάνο του είναι να υπογράφει μόνο ταινίες που τον ενδιαφέρουν.

«Το μόνο πράγμα που γνωρίζω για το μέλλον είναι: Αξίζει να αφιερώσεις όλο τον χρόνο, έστω και αν ένα κομμάτι τέχνης προκύπτει σε μισή δεκαετία» είπε προσθέτοντας ότι το «A Star Is Born» στο οποίο πρωταγωνιστεί με τη Lady Gaga ήταν μία ταινία που ήθελε να κάνει.

«Ένα πράγμα που μας συνέδεσε αμέσως με τη Στέφανι [Γκερμανότα, το όνομα της Gaga] είναι ότι νιώσαμε πολύ αγάπη όταν ήμασταν παιδιά. Και όταν συναντώ ανθρώπους που μεγάλωσαν έτσι, απλά το διακρίνω», είπε ο Κούπερ. «Και αυτό είναι που θέλω να έχει η κόρη μου – απλά θέλω πάντα να αισθάνεται ότι την αγαπούν».

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ είπε ακόμη ότι η τραγουδίστρια τον εμπιστεύτηκε πλήρως σε όλη την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας.

«Δεν ήξερα τίποτα για εκείνη πριν τη συναντήσω. Δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο άνετα με έκανε να αισθανθώ και πόσο ήταν παρούσα και είναι. Πήγαμε στο πιάνο και τραγούδησε και ήταν θαυμάσια, δεν μπορούσα να το πιστέψω» πρόσθεσε.

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ έπλεξε το εγκώμιο της Lady Gaga και σε δηλώσεις του στο ET.

«Η χημεία ήταν άμεση – από το πρώτο λεπτό που πήγα για να μιλήσω μαζί της για το πιθανό πρότζεκτ», είπε ο Κούπερ για τη συνεργασία του με την pop star. «Σφυρηλατήσαμε μια φιλία ταυτόχρονα με τη δημιουργία τέχνης και είναι ο ιδανικός τρόπος να αξιοποιήσουμε αυτή τη χημεία».

Η ταινία «A Star is Born» θα αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις ΗΠΑ στις 5 Οκτωβρίου.


σχετικα αρθρα