current views are: 16

2 Οκτωβρίου 2018
Δημοσίευση10:18

Αντύπας: «Κάποιοι έλεγαν τη γυναίκα μου «μέγαιρα» και «κακό σκυλί»

Δείτε τι είπε για την γυναίκα του!

Δημοσίευση 10:18’

Δείτε τι είπε για την γυναίκα του!

Το εγκώμιο της συζύγου του έπλεξε ο Αντύπας. Ο γνωστός τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso όπου μίλησε για τα δύσκολα χρόνια στο ξεκίνημα της καριέρας του αλλά και για το πόσο βράχος έχει σταθεί στο πλευρό του 35 χρόνια η σύζυγός του Στέλλα. 

Αντιμετωπίσατε δυσκολίες στο τραγούδι;

Στην αρχή. Το 1981 είχα απογοητευτεί και είπα στη γυναίκα μου τη Στέλλα: «Δεν τα παρατάμε να πάμε στο Λονδίνο να κάνεις και εσύ τις σπουδές σου και εγώ να δουλέψω σε κάνα μαγαζί εκεί;». Και μου απάντησε: «Όχι, δεν θα φύγουμε, γιατί μια μέρα θα σε τραγουδάει όλη η Ελλάδα». Και αυτό ήταν το ερέθισμα που έμεινα. Έκανα υπομονή και το 1985 ήρθαν οι μεγάλες επιτυχίες «Πωλείται και το σπίτι μου», «Απαγορεύεται να σ’ αγαπάω» και κάθε χρόνο χαλούσα κόσμο. Όμως κάθε χρονιά προετοιμαζόμουν για την επόμενη. Και γι’ αυτό δεν πρόλαβα να χαρώ όλες αυτές τις επιτυχίες που έκανα. Όμως με δικαίωσε ο χρόνος.

Είστε παντρεμένοι σχεδόν 35 χρόνια με τη Στέλλα. Τι ρόλο έπαιξε στη ζωή και στα επαγγελματικά σας;

Ήταν η ασπίδα μου. Την έλεγαν «κακό σκυλί», την έλεγαν «μέγαιρα», την έλεγαν «σκληρή». Γιατί ήταν μπροστά από μένα. Όμως ήταν πάντα δίκαιη. Για μένα είναι μια ηρωίδα που άντεξε όλα αυτά τα χρόνια δύσκολες καταστάσεις.

Το μυστικό του επιτυχημένου γάμου σας το έχετε βρει;

Δεν αφήσαμε να χαθούν η αγάπη και η σπίθα που είχαμε από την αρχή της γνωριμίας μας. Διεκδικούμε καθημερινά ο ένας τον άλλον. Αυτό έσωσε και τη σχέση μας.


σχετικα αρθρα