current views are: 8

4 Οκτωβρίου 2018
Δημοσίευση12:35

Στην Ελλάδα για το γάμο της, η Μαρία Μενούνος

«Το όνειρό µου να παντρευτώ στην Ελλάδα γίνεται πραγµατικότητα»

Δημοσίευση 12:35’

«Το όνειρό µου να παντρευτώ στην Ελλάδα γίνεται πραγµατικότητα»

Η Μαρία Μενούνος μας δείχνει για άλλη μια φορά πως είναι περήφανη για τις ελληνικές της ρίζες, καθώς μετά τον πολιτικό της γάμο ετοιμάζεται να παντρευτεί και με θρησκευτικό στην Ελλάδα ακολουθώντας πιστά την παράδοση την Κυριακή στις 8 Οκτωβρίου και συγκεκριμένα στην γενέτειρα του πατέρα της στο Άκοβο Αρκαδίας. Η Μαρία και ο Κέβιν μετά από χρόνια σχέσης είχαν παντρευτεί πέρυσι την Πρωτοχρονιά με πολιτικό γάμο.

«Το όνειρό µου να παντρευτώ στην Ελλάδα γίνεται πραγµατικότητα. Ο γάµος µου θα είναι ένα µεγάλο πανηγύρι», είχε πει σε κοντινούς τις ανθρώπους.

Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι το ζευγάρι Λέοντας Πατίτσας – Μαριέττα Χρουσαλά, ο Δημήτρης Γιαννέτος και ο Σωτήρης Κυρανάκος.

Η αναγγελία του γάμου έγινε σε κρητική εφημερίδα και αναφέρει χαρακτηριστικά: «O Κέβιν – Μιχαήλ Αντεργκάρο του Μικαέλ και της Κάθλιν το γένος Τζιαλόνγκο, που γεννήθηκε στη Βοστόνη και κατοικεί στο Λος Άντζελες των Η.Π.Α και η Μαρία Μενούνος του Κωνσταντίνου και της Σταυρούλας το γένος Καπερνέκα που γεννήθηκε στην Βοστόνη και κατοικεί στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ,θα έλθουν σε γάμο που θα γίνει στον Άγιο. Νικόλαο στο Άκοβο Αρκαδίας».


σχετικα αρθρα