current views are: 11

10 Οκτωβρίου 2018
Δημοσίευση13:24

Η επιστροφή του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Ελένη Μενεγάκη

Το τελευταίο διάστημα ο Δημήτρης ανέφερε συχνά πόσο πολύ θα ήθελε να επιστρέψει στην Ελένη και πως έχει κάνει λάθη που τα κατάλαβε και θέλει να τα διορθώσει.

Δημοσίευση 13:24’

Το τελευταίο διάστημα ο Δημήτρης ανέφερε συχνά πόσο πολύ θα ήθελε να επιστρέψει στην Ελένη και πως έχει κάνει λάθη που τα κατάλαβε και θέλει να τα διορθώσει.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επέστρεψε στην Ελένη Μενεγάκη μετά από σχεδόν τρία χρόνια. Το μοντέλο που βρισκόταν στην ομάδα της παρουσιάστριας για δυο χρόνια έφυγε όχι και με τις καλύτερες συνθήκες από την εκπομπή. Το τελευταίο διάστημα ο Δημήτρης ανέφερε συχνά πόσο πολύ θα ήθελε να επιστρέψει στην Ελένη και πως έχει κάνει λάθη που τα κατάλαβε και θέλει να τα διορθώσει.

Μάλιστα, κάποια στιγμή σε ένα q&a στο Instagram ρώτησαν το μοντέλο αν θα τον ξανά δούμε στην Ελένη Μενεγάκη με εκείνον να απαντά θετικά.

Νωρίς το μεσημέρι, το μοντέλο ενημέρωσε τους followers του μέσω των Instastories ότι θα βρίσκεται στην εκπομπή και στις 13:00, η Ελένη Μενεγάκη τον καλωσόρισε ξανά στο πλατό.

«Για μένα είσαι πάντα ο Δημητράκης μου. Πανύψηλος, κούκλος αλλά ο Δημητράκης μου. Η ερώτησή μου είναι «εξομολογείσαι ακόμα;». «Εξομολογούμαι», απάντησε το μοντέλο εξηγώντας πως κάποια πράγματα δεν αλλάζουν. Το ίδιο απάντησε και για τη διατροφή του όταν τον ρώτησε αν συνεχίζει να τρώει ακόμα υγιεινά.

Η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να μάθει πώς τα κατάφερε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο NOMADS αλλά και τι γνώμη του για το modeling σε Ελλάδα και εξωτερικό αλλά και για το Greece Next Top Model.


σχετικα αρθρα