current views are: 14

1 Νοεμβρίου 2018
Δημοσίευση10:56

Οι αδελφές Καρντάσιαν ντύθηκαν «αγγελάκια» της Victoria’s Secret και μοίρασαν… εγκεφαλικά!

Mία φωτογράφηση που τα «έσπασε» στο διαδίκτυο

Δημοσίευση 10:56’

Mία φωτογράφηση που τα «έσπασε» στο διαδίκτυο

Η αλήθεια είναι πως οι αδελφές Καρντάσιαν και οι δύο μικρότερες Τζένερ, Κένταλ και Κάιλι μάς έχουν συνηθίσει σε ανατρεπτικές έως προκλητικές εμφανίσεις. Και πάντα σχολιάζονται ποικιλοτρόπως, ενώ διχάζουν τους χρήστες που τις ακολουθούν στα social media.

Ωστόσο, η επιλογή των Κιμ, Κόρτνεϊ, Κλόε Καρντάσιαν, αλλά και των Κένταλ και Κάιλι Τζένερ να ντυθούν αγγελάκια της Victoria’s Secrete στο φετινό Halloween ήταν με διαφορά από τις καλύτερες που έχουν κάνει. Και είναι από τις λίγες φορές, που κατάφεραν να ενθουσιάζουν τον κόσμο.

Οι αδελφές δανείστηκαν από τον διάσημο Οίκο τα περίφημα φτερά και φορώντας σέξι εσώρουχα πόζαραν στο φακό, σε μία φωτογράφηση που τα «έσπασε» στο διαδίκτυο.

Μάλιστα, η Κάιλι Τζένερ φόρεσε το κορμάκι με τα στρας που είχε βάλει η Candice Swanepoel πριν λίγα χρόνια στην πασαρέλα της VS. Η Κιμ Καρντάσιαν εννοείται ότι φόρεσε τα πιο προκλητικά από τα υπόλοιπα εσώρουχα, όμως, εκείνη που έκλεψε τις εντυπώσεις και είχε και τον ανάλογο αέρα, ήταν η Κένταλ Τζένερ.

Βλέπετε, το μοντέλο πρόκειται να ανέβει και στην πραγματικότητα στην πασαρέλα της διάσημης εταιρείας, οπότε το Halloween party, όπου πήγαν «μεταμφιεσμένες» οι αδελφές, ήταν μία καλή ευκαιρία για προπόνηση.


σχετικα αρθρα