current views are: 17

29 Νοεμβρίου 2018
Δημοσίευση12:24

Σταύρος Νικολαΐδης: «Η γυναίκα μου έκανε δύο γέννες χωρίς να κρατήσει παιδί στα χέρια της. Ήταν φριχτό»

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις αποβολές που είχε η σύζυγός του

Δημοσίευση 12:24’

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις αποβολές που είχε η σύζυγός του

Ο Σταύρος Νικολαΐδης ήταν καλεσμένος της εκπομπής «Μετά τα μεσάνυχτα».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις αποβολές που είχε η σύζυγός του και πόσο ευλογημένος νιώθει που απέκτησαν τον γιο τους ακόμα και μετά από τόσες δυσκολίες.

«Ήθελα πάρα πολύ ένα παιδί, η γυναίκα μου, μου έλεγε ότι θα ήταν κρίμα να μην γίνω πατέρας. Θεωρώ από χρόνια ότι ήμουν ταγμένος γι’ αυτό. Είχαμε χάσει τρία παιδιά και τα δυο πρώτα τα χάσαμε στον 5ο μήνα της κύησης. Γινόταν ρήξη υμένα, έσπαγε ο σάκος, έφευγαν τα νερά και της τα έπαιρναν τα παιδιά με γέννα, με τεχνητούς πόνους. Ήταν φριχτό. Και μόνο αυτό που πέρασε η γυναίκα μου, ότι έκανε δυο γέννες χωρίς να κρατήσει παιδί στα χέρια της, από μένα πρέπει να έχει όλον τον σεβασμό και όλη τη βοήθεια τώρα που καταφέραμε να κάνουμε τον Θανούλη μας».

Όσο για το πώς οι ατυχίες τους επηρέασαν σαν ζευγάρι εξήγησε: «Εμείς μείναμε ο ένας δίπλα στον άλλον, μας “έδεσε” όλο αυτό, σφίξαμε τα δόντια, σφίξαμε τις γροθιές μας και είπαμε θα το κάνουμε. Πού θα πάει; Μια, δυο, τρεις… και ενώ η Γιώτα κάθε φορά έλεγε “αν ξανασυμβεί, δεν αντέχω” έβλεπες ότι δεν το βάζει κάτω γιατί και αυτή ήθελε να γίνει μάνα».


σχετικα αρθρα