current views are: 12

3 Δεκεμβρίου 2018
Δημοσίευση10:52

Ατζούν Ιλιτζαλί – Σεϊμά Σουμπασί: Η ιλιγγιώδης διατροφή και οι όροι του διαζυγίου!

Δείτε το αστρονομικό ποσό που θα καταβάλει μηνιαίως ο mr Survivor στην πρώην σύζυγό του!

Δημοσίευση 10:52’

Δείτε το αστρονομικό ποσό που θα καταβάλει μηνιαίως ο mr Survivor στην πρώην σύζυγό του!

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί και η Σεϊμά Σουμπασί, όπως έγινε γνωστό, ένα χρόνο μετά τον παραμυθένιο γάμο τους αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή τους. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Σπυριδούλας Τριάντου και του Secret, το διαζύγιο αναμένεται να είναι συναινετικό, καθώς οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί στο δικαστήριο και έκαναν δηλώσεις, διαψεύδοντας πως υπάρχει τρίτο πρόσωπο στη σχέση της.

Μάλιστα σύμφωνα με τον τούρκικο Τύπο, το ζευγάρι προχώρησε σε έγγραφη συμφωνία, η οποία αναφέρει τα παρακάτω: Ο Ατζούν θα καταβάλλει μηνιαίως το ποσό των 125.000 τούρκικων λιρών στη Σεϊμά, δηλαδή 21.000 ευρώ, η οποία θα μετακομίσει με την κόρη τους στο νέο τους σπίτι. Ο τούρκος καναλάρχης θα αναλάβει όλα τα έξοδα που αφορούν την εκπαίδευση της κόρης τους, ενώ σε περίπτωση που η 29χρονη παντρευτεί ξανά, δεν θα της καταβάλλει κανένα μηνιαίο ποσό.

Επίσης εκτός από ιδιωτικό συμφωνητικό, δεν θα αποκτήσει κανείς τους άλλη υλική ή ηθική αποζημίωση. Τέλος θα συνεχίσουν να είναι συνέταιροι, αφού ο Ατζούν Ιλιτζαλί είχε ανοίξει ένα καφέ, που ανήκει στην πρώην σύζυγό του.


σχετικα αρθρα