current views are: 13

12 Δεκεμβρίου 2018
Δημοσίευση09:35

Μαρία Ιωαννίδου: Αποκάλυψε τον άγνωστο χωρισμό με το Φρέντυ Γερμανό

Αποκάλυψε λεπτομέρειες για την περίοδο που είχαν κάνει ένα διάλειμμα από το γάμο τους.

Δημοσίευση 09:35’

Αποκάλυψε λεπτομέρειες για την περίοδο που είχαν κάνει ένα διάλειμμα από το γάμο τους.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2 Night Show» ήταν η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία μίλησε για άγνωστα περιστατικά της ζωής της, που είχαν να κάνουν κυρίως, με την κοινή της ζωή με το Φρέντυ Γερμανό. Μάλιστα, αποκάλυψε λεπτομέρειες για την περίοδο που είχαν κάνει ένα διάλειμμα από το γάμο τους.

«Ένα διάστημα κάναμε ένα διάλειμμα με τον Φρέντυ που εγώ φταίω πάλι και εκεί. Ήταν ένα διάλειμμα ενός χρόνου. Ήταν ένας χωρισμός που μαθεύτηκε εκείνη την εποχή. Είχε γίνει πολύ σούσουρο. Και φταίω εγώ. Ήμουν ανέμελο παιδί. Κάποιες στιγμές το τραβούσα πολύ. Δεν υπήρχε άλλος άντρας ή άλλη γυναίκα. Είχα κουράσει λιγάκι τον Γερμανό.

Καμιά φορά προβάλλω τον εαυτό μου έτσι που ο άλλος το παρεξηγεί. Ήμουν μια γυναίκα που άντεξε στη Μεταπολίτευση. Θα σου το πω, ο Γερμανός έβγαλε δυο φορές τη Μελίνα Μερκούρη και του την έστησαν σε μια γωνία και μου ήρθε τούμπανο. Ξέρεις πως το αντιμετώπισα; Σαν 60 χρονών γυναίκα. Τον περίμενα μια νύχτα, ένα κορίτσι έξω από το θέατρο Μινώα, αφού είχε φάει το ξύλο της χρονιάς του επειδή έβγαλε τη Μελίνα Μερκούρη τηλεοπτικά και του συμπαραστάθηκα. Και μου λέει: “Είσαι η καλύτερη γυναίκα του κόσμου. Δε σε αλλάζω με τίποτα”», αποκάλυψε.

Και εξήγησε στη συνέχεια το λόγο που έκαναν το διάλειμμα αυτό στο γάμο τους. «Ήθελε να κόψω τα μίνι. Πίστευε πολύ σε εμένα και στην καριέρα και στην πορεία μου και μου έλεγε: “Αν φοράς μίνι, αν ντύνεσαι τολμηρά, αν δεν προβάλεις τον εαυτό σου, αυτό που είσαι που κάθεσαι μέσα και δεν ξέρουν ποιος είναι ο κουλτουριάρης της οικογένειας και δεν το προβάλεις, που είσαι εσύ για να σου δώσουν καλύτερους ρόλους, για να σε πάρουν στα σοβαρά. Και θύμωνε μαζί μου. Ήταν οι μόνοι θυμοί που είχαμε στο σπίτι, δεν τσακωνόμασταν ποτέ. Ήταν σε μια φάση που άρχιζε να μεγαλώνει και να τον ενοχλεί. Γιατί και ο Γερμανός δεν ήταν Θεός, σε όλους μας ενοχλεί που μεγαλώνουμε και να ζητάει άλλα πράγματα. Μέσα στα άλλα ήταν και αυτή η οικογενειακή σύμβαση, που δεν ήταν σύμβαση για εμάς γιατί εμείς δεν ήμασταν έναν συμβατικό ζευγάρι. Παρόλα αυτά τον ενοχλούσαν πράγματα» αποκάλυψε.

Και συνέχισε εξηγώντας πώς έγινε ο χωρισμός. «Μου λέει ο Φρέντυ: “Κάνουμε ένα διάλειμμα;”, “Του λέω υπάρχει άλλη;”, “Καμία, μόνο εσύ θα είσαι”, “Θες διαζύγιο;”, “Ποτέ δεν θα πάρω διαζύγιο από εσένα, αλλά πάρε τη βαλίτσα σου και φύγε”».

Πάντως, όπως αποκάλυψε η Μαρία Ιωαννίδου, μέσα σε αυτό τον χρόνο, ο Φρέντυ Γερμανός πήγαινε στο σπίτι κι έγραφε στο γραφείο του.


σχετικα αρθρα