1 Μαρτίου 2022
Δημοσίευση11:27

Αναπάντεχος χωρισμός στην ελληνική showbiz – Πασίγνωστο ζευγάρι έβαλε τέλος στη σχέση του

Τίτλοι τέλους μπήκαν στη σχέση πασίγνωστου ζευγαριού της σόουμπιζ

Δημοσίευση 11:27’

Τίτλοι τέλους μπήκαν στη σχέση πασίγνωστου ζευγαριού της σόουμπιζ

Τίτλοι τέλους μπήκαν στη σχέση πασίγνωστου ζευγαριού της σόουμπιζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του okmag, η Έλενα Τσαγκρινού και ο Mike έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους από τα μέσα Φεβρουαρίου αν και η κρίση στη σχέση τους είχε ξεκινήσει αρκετά νωρίτερα. «Ήταν κοινή απόφαση» αποκαλύπτει άνθρωπος από το στενό τους περιβάλλον. «Υπήρξε στεναχώρια και από τις δύο πλευρές. Ήταν δυο νέοι άνθρωποι που αγαπήθηκαν πολύ».

18i8n1646134027156

Εξάλλου η Έλενα ήταν το μεγάλο του στήριγμα κατά τη διάρκεια της μάχης που έδωσε ο 28χρονος ράπερ με τον καρκίνο το 2020. «Το πρωί η Έλενα δούλευε στους γονείς της, μετά έκανε τις δουλειές με το τραγούδι και κάθε βράδυ ήταν στο πλευρό μου, δεν με άφησε λεπτό. Δεν με είδε ποτέ κανείς να λυγίζω. Κλεινόμουν στο μπάνιο για να μη με βλέπει κανείς» είχε αποκαλύψει ο Mike σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Μεσάνυχτα».

Αυτή τη στιγμή το ζευγάρι δεν έχει επικοινωνία ωστόσο εξακολουθεί να ακολουθεί ο ένας τον άλλον στο Instagram. «Αυτά που τους ενώνουν είναι περισσότερα από όσα τους χωρίζουν, χρειάζονται τον χρόνο τους» λένε οι φίλοι τους, οι οποίοι όμως παραδέχονται πως μάλλον ο χωρισμός τους είναι οριστικός. «Είχαν χωρίσει και ξανά στο παρελθόν, αυτή τη φορά όμως η σχέση φαίνεται πως είχε κάνει τον κύκλο της».

4498ib1646134027157

Άλλες πηγές μάλιστα αναφέρουν ότι η 27χρονη τραγουδίστρια, που εκπροσώπησε πέρσι την Κύπρο στη Eurovision, έχει ήδη κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή. Όσο για εκείνον, αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Άμστερνταμ, φιλοξενούμενος στο σπίτι στενού του φίλου.