Ελένα Παπαρίζου: Ποζάρει με μαγιό μέσα σε ποτάμι!
Η αγαπημένη τραγούδιστρια συνεχίζει να απολαμβάνει τα μπάνια της και μάλιστα από ειδυλλιακά τοπία.

Η αγαπημένη τραγούδιστρια συνεχίζει να απολαμβάνει τα μπάνια της και μάλιστα από ειδυλλιακά τοπία.
Η Έλενα Παπαρίζου καλωσορίζει το φθινόπωρο, με ανεβασμένη καλοκαιρινή διάθεση και με ακόμα πιο καλοκαιρινή εμφάνιση. Οι υψηλές θερμοκρασίες του Σαββατοκύριακου φαίνεται πώς οδήγησαν την εκρηκτική τραγουδίστρια για μια τελευταία βουτιά, πριν αρχίσουν οι νέες επαγγελματικές υποχρεώσεις της.
Λίγο πριν την πρεμιέρα του μουσικού show «The Voice» αλλά και των εμφανίσεων στο νυχτερινό κέντρο «Βοτανικός», όπου θα ενώσει τις μουσικές δυνάμεις με τον αγαπημένο της φίλο Γιώργο Σαμπάνη, έκανε μια βουτιά όχι σε θάλασσα ή πισίνα αλλά σε ποτάμι.
Η χαμογελαστή Έλενα φόρεσε το ολόσωμο μαύρο μαγιό της και κρατώντας μια φέτα καρπούζι, πόζαρε στον φακό χαμογελαστή και πάντα με καλή διάθεση.
Μάλιστα, στη λεζάντα από την ανάρτηση της γράφει: «Παγωμένο καρπούζι στο ποτάμι, και πρεμιέρα απόψε στο The Voice, μη ξεχαστείτε».
ολες οι ειδησεις
- ΗΠΑ: Καρχαρίας έγινε κρύσταλλο σε παραλία της Μασαχουσέτης (Φωτό)
- Μπελάδες για την Μάντσεστερ Σίτι – Παραπέμπεται για οικονομικές παραβάσεις
- Grammy 2023: H νέα προκλητική εμφάνιση του Σαμ Σμιθ – «Σκηνικό βγαλμένο κατευθείαν από την κόλαση»
- Ολλανδός ερευνητής προέβλεψε τον φονικό σεισμό στην Τουρκία από τις 3 Φεβρουαρίου
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr