20 Απριλίου 2022
Δημοσίευση10:16

Ελληνίδα μοντέλο πήρε 1 εκατ. δραχμές για να ανέβει στην πασαρέλα – Δείτε ποια είναι

Το μοντέλο εξήγησε ότι υπήρχαν εποχές που πληρωνόταν πολύ καλά

Δημοσίευση 10:16’
imgfwc1650449796585

Το μοντέλο εξήγησε ότι υπήρχαν εποχές που πληρωνόταν πολύ καλά

Η Μαρία Καλάβρια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και μίλησε για τα χρυσά χρόνια του modelling, το γάμο της, το διαζύγιό της και τα παιδιά της.

Μιλώντας για τη ζωή της και πώς είναι σήμερα λέει: «Ξεκουράζομαι, απολαμβάνω τον εαυτό μου και τα σπορ. Είμαι ανοιχτή για την τηλεόραση, κάτι ετοιμάζω».

Το μοντέλο αποκάλυψε επίσης πως για μια πασαρέλα είχε πάρει 1.000.000 δραχμές: «Τα περισσότερα χρήματα που έχω πάρει για πασαρέλα ήταν περίπου 1.000.000. Ένα μοντέλο στην τηλεόραση παλιά πληρωνόταν πολύ καλά, τα χρήματα ήταν σημαντικά».

Σε άλλο σημείο εξήγησε πως καταφέρνει και διατηρείται σε εξαιρετική φόρρμα: «Δεν έχω κάνει ποτέ διατροφή, όταν θέλω να προσέξω απλά θα κόψω τις βλακείες και θα κάνω γυμναστική. Όταν έμεινα έγκυος έπεσα με τα μούτρα στο φαγητό, πήρα 25 κιλά».

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή τον γάμο αλλά και το διαζύγιό της είπε: «Αυτό που κράτησα δεν είναι ο γάμος μου, είναι τα παιδιά μου. 22 είναι η κόρη μου και 24 ο γιος μου. Δεν ήταν εύκολο το διαζύγιο γιατί ήμουν περίπου 20 χρόνια παντρεμένη. Το είχα αποφασίσει να τελειώσω αυτό το γάμο. Σίγουρα κρύβομαι, δε λέω τις σχέσεις μου στα παιδιά, στο γιο μου δεν άρεσε που μια σχέση μου είχε γίνει γνωστή. Δε θα σου πω όχι, στο αν ξαναέκανα σχέση με νεαρότερο άνδρα. Με φλέρταρε ένας λέγοντάς μου: Είμαι όμορφος, έχω 3 αυτοκίνητα, χρήματα και καλός εραστής».

«Το πρωί παίρνω παγάκια και τα βάζω στο πρόσωπό μου», είπε για την καθημερινή «ρουτίνα» ομορφιάς της.

Μιλώντας τέλος, για την πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού η Μαρία Καλάβρια είπε: «Είχα εμμονικό θαυμαστή και είναι άσχημο, είχε κάνει τατουάζ το πρόσωπό μου χωρίς καν να με ρωτήσει».