7 Σεπτεμβρίου 2017
Δημοσίευση09:00

Η νέα «πριγκίπισσα» είναι έτοιμη να μπει στο παλάτι: «Με τον Χάρι είμαστε ερωτευμένοι»

Το κορίτσι του πρίγκιπα Χάρι φωτογραφήθηκε για το Vanity Fair και μίλησε για τη σχέση της. Τα πράγματα σοβαρεύουν μεταξύ τους και όπως φαίνεται πρόκειται πολύ σύντομα να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Δημοσίευση 09:00’
screenshot 333308

Το κορίτσι του πρίγκιπα Χάρι φωτογραφήθηκε για το Vanity Fair και μίλησε για τη σχέση της. Τα πράγματα σοβαρεύουν μεταξύ τους και όπως φαίνεται πρόκειται πολύ σύντομα να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Το κορίτσι του πρίγκιπα Χάρι φωτογραφήθηκε για το Vanity Fair και μίλησε για τη σχέση της. Τα πράγματα σοβαρεύουν μεταξύ τους και όπως φαίνεται πρόκειται πολύ σύντομα να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Η Μέγκαν Μαρκλ, ίσως γίνει η νέα και πρώτη Αμερικανίδα πριγκίπισσα της Βρετανίας, όπου μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Χάρι τονίζοντας ότι είναι πολύ ερωτευμένοι και χαρούμενοι.

Η ηθοποιός της σειράς Suits, δήλωσε στο Vanity Fair ότι το ζευγάρι απολαμβάνει το ιδιωτικό χρόνο του και μάλιστα κατάφερε να διατηρήσει το μυστική τη σχέση του για τους πρώτους έξι μήνες.

Αναφερόμενη στον Χάρι ως τον φίλο της είπε: «Είμαστε ζευγάρι, είμαστε ερωτευμένοι».

Και συνέχισε προσθέτοντας: «Είμαι σίγουρη ότι θα υπάρξει μια εποχή που θα πρέπει να παρουσιαστούμε και να παρουσιάσουμε τους εαυτούς μας και να μιλήσουμε ανοιχτά, αλλά ελπίζω ότι οι άνθρωποι θα καταλάβουν ότι προς το παρόν η σχέση μας είναι μόνο για εμάς».

«Ενα μέρος αυτού που την κάνει τόσο ξεχωριστή, ότι είναι μόνο δική μας, και είμαστε ευχαριστημένοι. Προσωπικά, μου αρέσουν οι μεγάλες ιστορίες αγάπης».

Ερωτώμενη για το πώς νιώθει που βγαίνει με ένα μέλος βασιλικής οικογένειας – και έναν από τους πιο περιζήτητους εργένηδες στον πλανήτη – εκείνη ομολόγησε ότι υπάρχουν διάφορες προκλήσεις.

«Μερικές μέρες είναι πιο δύσκολες από άλλες. Και είναι εκπληκτικό το πόσο άλλαξε η ζωή μου».

Όταν ρωτήθηκε για τη φρενίτιδα των μέσων μαζικής ενημέρωσης για τη σχέση τους, είπε:

«Στο τέλος της ημέρας είμαστε απλά δύο άνθρωποι που είναι πραγματικά χαρούμενοι και ερωτευμένοι. Το μόνο που έχει αλλάξει είναι ο τρόπος που ο κόσμος το βλέπει όλο αυτό».

Η γνωριμία τους

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει επίσημα από τον περασμένο Οκτώβριο και πιστεύεται ότι η σχέση τους ξεκίνησε από τον Ιούνιο του 2016.

Συναντήθηκαν μέσω κοινών φίλων σε ένα φιλανθρωπικό event και από τότε είναι μαζί, μοιράζοντας τον χρόνο τους τοσο στο παλάτι όσο και στο σπίτι της Μαρκλ στο Τορόντο.

Μια συνέντευξη της Μαρκλ, η οποία – δυστυχώς για εκείνη συνέπεσε με την είδηση για το τρίτο παιδί της Κέιτ Μίντλετον– μέσα από την οποία φαίνεται ότι οι δυο τους πρόκειται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους σύντομα.

Αν ο Χαρι κάνει το επόμενο βήμα και αποφασίσει να παντρευτεί, η Μαρκλ θα είναι η πρώτη Αμερικανίδα που θα μπει στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας τα τελευταία 80 χρόνια, από τότε που ο Εδουάρδος Η΄ του Ηνωμένου Βασιλείου παραιτήθηκε από το θρόνο για να παντρευτεί την Ουάλις Σίμσον.