23 Μαΐου 2017
Δημοσίευση19:30

Η Νόνη Δούνια στο COLLAGEN STUDIOS στο Περιστέρι

Στο COLLAGEN STUDIOS στο Περιστέρι εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την πανέμορφη Νόνη Δούνια, όπου εμπιστεύτηκε την ανανέωση της εμφάνισής της στα χέρια των ειδικών του ινστιτούτου.

Δημοσίευση 19:30’
thumbnail fwto 2 199799

Στο COLLAGEN STUDIOS στο Περιστέρι εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την πανέμορφη Νόνη Δούνια, όπου εμπιστεύτηκε την ανανέωση της εμφάνισής της στα χέρια των ειδικών του ινστιτούτου.

Στο COLLAGEN STUDIOS στο Περιστέρι εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την πανέμορφη Νόνη Δούνια, όπου εμπιστεύτηκε την ανανέωση της εμφάνισής της στα χέρια των ειδικών του ινστιτούτου.

thumbnail fwto 437912

Το COLLAGEN STUDIOS στο Περιστέρι είναι το πρώτο COLLAGEN STUDIOS στην Ευρώπη ενώ πρόσφατα έφερε την πρώτη καμπίνα κολλαγόνου στην Ελλάδα και την δεύτερη στην Ευρώπη, BEAUTY LIGHT THERAPY, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην παγκόσμια έκθεση ομορφιάς στο Ντουμπάι πριν από λίγους μήνες και είναι Ολλανδικής και Γερμανικής τεχνολογίας, πιστοποιημένη και εγκεκριμένη με τα υψηλότερα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Πρόκειται για μία καμπίνα για όλο το σώμα που διεγείρει ανέπαφα, τα κύτταρα του φυσικού κολλαγόνου του οργανισμού, χωρίς χάπια, χωρίς ενέσεις, χωρίς πόσιμα, που επιβαρύνουν την υγεία και χωρίς καμία παρενέργεια για άνδρες και γυναίκες.

thumbnail fwto 344821

Αποτέλεσμα είναι να φαινόμαστε πραγματικά νεότεροι από την πρώτη φορά, εξαφανίζοντας μέχρι και 80%, ρυτίδες, σημάδια του χρόνου, μαύρα στίγματα, πανάδες, φακίδες και κυτταρίτιδα. Παράλληλα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για την αντιμετώπιση ακμής και ουλών, καθώς και σε σημάδια από τραυματισμούς και εγκαύματα. Μέσα στην καμπίνα μπορεί κανείς να ακούσει ότι μουσική θέλει, να μιλήσεις με ανοικτή ακρόαση στο κινητό του και να επιλέξει επίπεδο δόνησης γυμνάζοντας παράλληλα τα κάτω άκρα του.

Ποτέ κανείς δεν έφτασε τόσο κοντά στο όνειρο της αιώνιας νεότητας!

Καρκαβίτσα 12 Περιστέρι ( μετρό Ανθούπολης)