Η Άντζελα Γκερέκου ταξίδεψε στην Εύβοια, με σκοπό να κηρύξει την έναρξη του 1ου Αυθεντικού Μαραθώνιου Κολύμβησης 2020 στο Πευκί του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού.
Εκεί ξέκλεψε χρόνο για να απολαύσει τις ομορφιές της περιοχής.
Μάλιστα, η Αντζελα Γκερέκου δημοσίευσε φωτογραφία, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει με μαύρο μπικίνι και να χαίρεται τον ήλιο και τη θάλασσα. «Πώς να αντισταθείς σ αυτά τα γαλαζοπράσινα νερά!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της στο Instagram.
ολες οι ειδησεις
- Κρήτη: Αυτοκτονία το πιθανότερο σενάριο για το πτώμα του άνδρα στο Φαράγγι της Αράδαινας
- Υπόθεση Πισπιρίγκου: «Δεν τίθεται θέμα για την αιτία θανάτου της Τζωρτζίνας» τονίζει ο Γρηγόρης Λέων
- Δίκη για το Μάτι: Το ενδιαφέρον του εισαγγελέα προκάλεσε η καταγγελία μάρτυρα πως έθαψαν λάθος άνθρωπο!
- Ιράν: Τα ατομικά δικαιώματα… σε χειμερινές διακοπές – Δικαστήριο στέλνει ζευγάρι στη φυλακή επειδή χόρευαν στον δρόμο! (Βίντεο)
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr