22 Νοεμβρίου 2016
Δημοσίευση12:45

Μαρία Εκμεκτσίογλου: Μας συστήνει τον γιο της (φωτό)

Βιώνει μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους της.

Δημοσίευση 12:45’

Βιώνει μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους της.

Βιώνει μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους της.

Χαρούμενη, γεμάτη, η Μαρία Εκμεκτσίογλου κάνει ένα όνειρο πολλών ετών πραγματικότητα, αφού από τις αρχές του επόμενου χρόνου, πρόκειται να ανοίξει, το πρώτο εστιατόριο της στην Ελλάδα.

Η καταξιωμένη σεφ σκεπτόταν από καιρό την επέκταση του “Maria’s Restaurant”, που με επιτυχία διατηρεί στην Κωνσταντινούπολη. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως χάρη στην έντονη αγάπη του κοινού, από το πρώτο διάστημα, που ξεκίνησε την τηλεοπτική της πορεία, ουκ ολίγοι γνωστοί επιχειρηματίες την προσέγγισαν.

Η ίδια βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες, προκειμένου στις αρχές του επόμενου έτους να είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους πολλούς φίλους της. Η αγαπητή σεφ μοιράζει τον χρόνο της πια ανάμεσα στην Κωνσταντινούπολη και την Αθήνα.

Στην τελευταία της επίσκεψη, βρέθηκε στο ανακαινισμένο Athens Tiare Hotel της Πλατείας Ομονοίας μαζί με το μικρότερο γιο της, Πασχάλη Αφθονίδη, με τον οποίο και φωτογραφήθηκε κατά την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στην ελληνική πρωτεύουσα.

Ο Πασχάλης θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς σεφ της γείτονας χώρας και διευθύνει το εστιατόριό τους στην Κωνσταντινούπολη.

Είναι ο πατέρας της οικογένειάς μας

τονίζει με χιούμορ στους οικείους της η Μαρία Εκμεκτσίογλου, μην κρύβοντας την συγκίνησή της, που ο γιος της ακολουθεί τον δρόμο της. Πασχάλης και Μαρία δέχθηκαν την πρόσκληση του υπεύθυνου επικοινωνίας, Γιάννη Βίτσα, και επισκέφθηκαν το ανακαινισμένο ξενοδοχείο.

Η σεφ μίλησε επί ώρα με τον ιδιοκτήτη Μανώλη Πετρογιάννη, το διευθυντή Λεόντιο Ορφανό, αλλά και την πρέσβειρα του Παναμά στη Φιλαδέλφια, Γεωργία Αθανασοπούλου, ενώ συζήτησαν προκειμένου να δημιουργήσουν σύντομα μια βραδιά με γεύσεις της Ανατολής!