Ο Τζόνι Ντεπ εμφανίστηκε «τύφλα» στο μεθύσι… στην πρεμιέρα του!
Ο χολυγουντιανός ηθοποιός, χρειάστηκε ακόμα και τη βοήθεια άνδρα της ασφάλειάς του προκειμένου να σταθεί στα πόδια του.

Ο χολυγουντιανός ηθοποιός, χρειάστηκε ακόμα και τη βοήθεια άνδρα της ασφάλειάς του προκειμένου να σταθεί στα πόδια του.
Πιο χάλια από ποτέ εμφανίστηκε ο Τζόνι Ντεπ στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί Murder on thw Orient Express, στο Λονδίνο.
Μην μπορώντας να ελέγξει ούτε τα βήματά του καθώς πιθανότατα ήταν μεθυσμένος, ο χολυγουντιανός ηθοποιός, χρειάστηκε ακόμα και τη βοήθεια άνδρα της ασφάλειάς του προκειμένου να σταθεί στα πόδια του.
ολες οι ειδησεις
- Θεσσαλία: Τη Δευτέρα η έναρξη των πληρωμών στους πλημμυροπαθείς – Ανησυχία προκαλούν τα περιστατικά λεπτοσπείρωσης
- Ζάκυνθος: Ισόβια στον 52χρονο που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους στο Τσιλιβί
- Δίκη Πισπιρίγκου: «Η κεταμίνη δεν ήταν αιτία θανάτου της Τζωρτζίνας», κατέθεσε ο ιατροδικαστής Κραβαρίτης – «Το κορίτσι ήταν φαρμακαποθήκη»
- Χανιά: Συναγερμός στο Γενικό Νοσοκομείο – Κρούσμα Candida Auris σε ασθενή – Νοσηλεύεται σε απομόνωση
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr