13 Σεπτεμβρίου 2016
Δημοσίευση13:00

Παπαρίζου – Μαυρίδης: Ραντεβού στο δικαστήριο

Έζησαν μαζί 12 χρόνια και τώρα ο καθένας έχει πάρει τον δικό του δρόμο.

Δημοσίευση 13:00’
mavridis paparizou

Έζησαν μαζί 12 χρόνια και τώρα ο καθένας έχει πάρει τον δικό του δρόμο.

Έζησαν μαζί 12 χρόνια και τώρα ο καθένας έχει πάρει τον δικό του δρόμο. Η Έλενα Παπαρίζου και ο Τόνυ Μαυρίδης, μπορεί να έχουν κάνει νέα αρχή στη ζωή τους και να έχουν παντρευτεί: η τραγουδίστρια με τον Ανδρέα Καψάλη και ο μάνατζερ με την Ευαγγελία Καραμπατζάκη, η κόντρα για την κοινή τους περιουσία όμως δεν σταματά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Freddo, η διαμάχη ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι είναι στα κόκκινα με αφορμή το υπερπολυτελέστατο σπίτι στη Γλυφάδα, έκτασης 183 τμ, που απέκτησαν από κοινού και εξ αδιαιρέτου το 2006 με δάνειο 520.000 ευρώ. Σε αυτό το σπίτι εξακολουθεί να διαμένει ο Τόνυ Μαυρίδης, με την Έλενα να ζητά με εξώδικό της να αποχωρήσει από το σπίτι, ώστε να πουληθεί και να πάρει ο καθένας το μερίδιο που του αναλογεί.

Η διάσημη τραγουδίστρια μάλιστα, που θα φύγει σε λίγο καιρό από την Ελλάδα και θα μείνει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων για μεγάλο χρονικό διάστημα στη Σουηδία, άλλαξε δικηγόρο και ανέθεσε στην Πολυξένη Παπαϊωάννου την υπόθεση. Το εξώδικο απεστάλη στις 4 Ιουλίου στον Τόνυ Μαυρίδη και ζητούσε από τον μάνατζερ να φύγει από το σπίτι, ώστε αυτό να πουληθεί. Σε απάντηση, ο Τόνυ Μαυρίδης άλλαξε και εκείνος δικηγόρο και έστειλε εξώδικο αναφέροντας ότι “τηρεί τη δανειακή σύμβαση”, αλλά και ότι “το σπίτι έχει μισθωθεί έως το 2020 από την εταιρεία του με ιδιοκτήτες στη μίσθωση την Παπαρίζου και τον ίδιο ως φυσικά πρόσωπα”.

Οι αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας, αναφέρουν πως οι δυο πληρεξούσιοι δικηγόροι συναντήθηκαν στα τέλη Ιούλη στο Κολωνάκι και προσπάθησαν να βρουν λύση. Αν η υπόθεση όμως, δεν επιλυθεί εξωδικαστικά δεν αποκλείεται η Έλενα και ο Τόνυ να έρθουν αντιμέτωποι στα δικαστήρια.


σχετικα αρθρα