14 Σεπτεμβρίου 2017
Δημοσίευση17:30

Σάλος έχει ξεσπάσει με τη δήλωση της Kate Hudson για την καισαρική!

Χαμός με τη δήλωση της Kate Hudson για την καισαρικήMητέρες ζητούν από την ηθοποιό να δείξει σεβασμό

Δημοσίευση 17:30’
0odbiq

Χαμός με τη δήλωση της Kate Hudson για την καισαρικήMητέρες ζητούν από την ηθοποιό να δείξει σεβασμό

Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει στο διαδίκτυο οι δηλώσεις της Kate Hudson σχετικά με την καισαρική. Η 38χρονη μητέρα δύο παιδιών, μιλώντας στο τεύχος Οκτωβρίου του Cosmopolitan, υπονόησε ότι η καισαρική τομή είναι ο τρόπος με τον οποίο γεννούν τα παιδιά τους οι τεμπέλες γυναίκες.

Συγκεκριμένα, της ζητήθηκε από την δημοσιογράφο του περιοδικού να απαντήσει στην ερώτηση ποιο είναι το πιο τεμπέλικο πράγμα που έχει κάνει ποτέ. «Η καισαρική τομή», απάντησε η διάσημη ηθοποιός που υπεβλήθηκε σε καισαρική τομή για την γέννηση του δεύτερου γιου της, του 13χρονου, Ράιντερ

Η δήλωση αυτή ήταν αρκετή για να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από μητέρες που έχουν υποβληθεί στην ίδια διαδικασία, οι οποίες γέμισαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με εξιστορήσεις της δικής τους οδυνηρής εμπειρίας.

Σε άλλες αναρτήσεις μητέρες τόνιζαν πόσο σημαντική ήταν η καισαρική τομή για να σωθούν οι ζωές των παιδιών τους και των ιδίων και ζητούν από την ηθοποιό να δείξει σεβασμό. Ο εκπρόσωπος της Kate Hudson δεν έχει για την ώρα δώσει κάποια απάντηση.

hudson