9 Μαΐου 2017
Δημοσίευση05:12

Survivor: Υποψήφιοι προς αποχώρηση Κώστας Κοκκινάκης, Λάουρα Νάργες, Μπο και Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Καταιγιστικές εξελίξεις στην ομάδα των Διάσημων, καθώς ηττήθηκαν, με μεγάλη διαφορά, στο αγώνισμα για την ασυλία.

Δημοσίευση 05:12’
imagehandler19309

Καταιγιστικές εξελίξεις στην ομάδα των Διάσημων, καθώς ηττήθηκαν, με μεγάλη διαφορά, στο αγώνισμα για την ασυλία.

Καταιγιστικές εξελίξεις στο Survivor και στην ομάδα των Διάσημων, καθώς ηττήθηκαν, με μεγάλη διαφορά, στο αγώνισμα για την ασυλία.

Οι Μαχητές αποδείχθηκαν καλύτεροι στις κούρσες και το σημάδι και επικράτησαν με σκορ 10-3, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να «γράφει» το τελικό αποτέλεσμα κόντρα στον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Γιώργος Χρανιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος κέρδισαν την ατομική ασυλία και στο συμβούλιο του νησιού προέκυψε ακόμα μία έκπληξη.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ρώτησε τον Bo αν όντως δεν μπόρεσε να κρατήσει τα τουβλάκια κι έχασε την ατομική ασυλία, ή ήθελε να την δώσει στον Γιώργο Αγγελόπουλο, με τον ράπερ να απαντά αινιγματικά: «ας αφήσουμε έναν μύθο να υπάρχει, ένα μυστήριο. Τι έκανε; Το πέταξε; Το κράτησε; Ήταν ωραίος ο αγώνας».

Η ψηφοφορία έκρυβε ακόμα μία έκπληξη, αφού οι υποψήφιοι αυτή την εβδομάδα είναι τέσσερις!

Αντιμέτωποι με την έξοδο από τον Άγιο Δομίνικο, την Τετάρτη, είναι οι Βο και Λάουρα Νάργες, που ισοψήφησαν (μάλιστα, αλληλοψηφίστηκαν αν και στο προηγούμενο επεισόδιο ο ράπερ την επέλεξε για να μοιραστούν το έπαθλο φαγητού που κέρδισε στο παιχνίδι των ερωτήσεων), καθώς και οι Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κώστας Κοκκινάκης, που προτάθηκαν από τους έχοντες ατομική ασυλία.

Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που ο Μπο και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.  Μάλιστα η δεύτερη σημείωσε ότι ήθελε να βιώσει αυτή την εμπειρία για να δει τελικά και τι θέλει ο κόσμος. 

Ποιος ψήφισε ποιον στο συμβούλιο του νησιού;

Οι επιλογές είναι πλέον πολύ λίγες. Πόσο μάλλον όταν οι δυο πιο αδύναμοι κρίκοι της ομάδας των Διασήμων, βάσει της παλιάς κλίκας… ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Γιώργος Χρανιώτης κατάφεραν να κερδίσουν ατομική ασυλία και ίσως να χαλάσουν τα σχέδια των υπολοίπων. Η ειρωνεία είναι πως όλη η παλιά κλίκα βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση και αναγκάστηκε να αλληλοψηφιστεί.

Μάλιστα έκπληξη προκάλεσε οι ψήφοι του Μπο και της Λάουρας, οι οποίοι αλληλοψηφίστηκαν στο συμβούλιο του νησιού, τη στιγμή μάλιστα που το προηγούμενο βράδυ ο Μπο είχε επιλέξει τη Λάουρα για να μοιραστεί το έπαθλο του.

Συγκεκριμένα οι ψήφοι:

Μπο – Λάουρα

Λάουρα – Μπο

Ευρυδίκη – Μπο

Αγγελόπουλος – Λάουρα

Οι ψήφοι του Γιώργου Χρανιώτη και του Κώστα Κοκκινάκη δεν φάνηκαν στην κάμερα. Με δεδομένο ότι η Λάουρα εξέφρασε ανοιχτά πως νιώθει πιο κοντά της τον Κώστα Κοκκινάκη και την Ευρυδίκη, η λογική λέει πως και ο Κώστας Κοκκινάκης έδωσε την ψήφο του στον Μπο και ότι ο Γιώργος Χρανιώτης ψήφισε την Λάουρα.


σχετικα αρθρα