3 Νοεμβρίου 2016
Δημοσίευση15:00

Πολιτικοί και καλλιτέχνες στο τελευταίο αντίο στον Γιώργο Βασιλείου (Βίντεο και φωτό)

Στην τελευταία του κατοικία συνόδευσε όχι μόνο η πολυαγαπημένη του σύζυγος, ο γιος και η κόρη του, αλλά και πλήθος κόσμου.

Δημοσίευση 15:00’

Στην τελευταία του κατοικία συνόδευσε όχι μόνο η πολυαγαπημένη του σύζυγος, ο γιος και η κόρη του, αλλά και πλήθος κόσμου.

Στην τελευταία του κατοικία συνόδευσε όχι μόνο η πολυαγαπημένη του σύζυγος, Λία, ο γιος του, Βασίλης, και η κόρη του, Ιουλιέττα, αλλά και πλήθος κόσμου από τον καλλιτεχνικό και τον πολιτικό χώρο της χώρας.

Ο Γιώργος Βασιλείου “έφυγε” χθες στα 66 του χρόνια, νικημένος από τον καρκίνο, παρόλο που πάλεψε σκληρά και με αισιοδοξία κι αφού πρώτα έκανε το καθήκον του στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα κατά του τσιγάρου…

Στεφάνι, στην κηδεία του ηθοποιού και πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας έστειλε η Βουλή των Ελλήνων, αλλά και ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μεταξύ άλλων, το τελευταίο αντίο του είπαν οι:

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Γιάννης Τραγάκης, Απόστολος Γκλέτσος, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Χρήστος Σταϊκούρας, Ελένη Φιλίνη, Γιάννης Ευαγγελίδης, Καίτη Γκρέυ, Θάνος Καληώρας, Ντίνος Καρύδης, Γιώργος Ματαράγκας, Σπύρος Μισθός, Σπύρος Μπιμπίλας, Νίκος Παπαναστασίου, Κώστας Πρέκας, Νίκος Σταγόπουλος, Γιάννης Βασιλείου, Μαίρη Βιδάλη, Γιώργος Βουτσίνος, Τζένη Ζαχαροπούλου και πολλοί ακόμη, ενώ απλός κόσμος έσπευσε να αφήσει ένα λουλούδι για τη μνήμη του…