current views are: 1

17 Οκτωβρίου 2013
Δημοσίευση15:13

Γυαλιά – καρφιά τα ’κανε ο Πάνος Καμμένος στου Παπαδάκη!

Η συζήτηση στο πλατό του Γιώργου Παπαδάκη σήμερα το πρωί, με τον Πάνο Καμμένο ξεκίνησε σε πολύ χαμηλούς τόνους και πολιτισμένα. 

Δημοσίευση 15:13’
αρθρο-newpost

Η συζήτηση στο πλατό του Γιώργου Παπαδάκη σήμερα το πρωί, με τον Πάνο Καμμένο ξεκίνησε σε πολύ χαμηλούς τόνους και πολιτισμένα. 

Από την Αλεξάνδρα Τσόλκα

Η συζήτηση στο πλατό του Γιώργου Παπαδάκη σήμερα το πρωί, με τον Πάνο Καμμένο ξεκίνησε σε πολύ χαμηλούς τόνους και πολιτισμένα. Καλεσμένος του βετεράνου δημοσιογράφου ήταν ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Πάνος Καμμένος, ο οποίος είχε χρόνο στη διάθεσή του και χωρίς πολλές διακοπές με ερωτήσεις από πλευράς Παπαδάκη μιλούσε για τις πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών και μια προσωπική του αντιδικία πλέον με τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαχρήστο.

Οι τόνοι κυρίως από την πλευρά του πολιτικού, ανέβηκαν όταν ο Αντώνης Δελλατόλας, άρχισε να κάνει ερωτήσεις στον κ. Καμμένο, ο οποίος του ανταπαντούσε με ερωτήσεις. Σε έντονη αποστροφή μάλιστα του λόγου, του χαρακτήρισε τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαχρήστο, «45άρι του Ψυχάρη».

Ο Αντώνης Δελλατόλας, για 2-3 λεπτά προσπαθούσε να του κάνει ερώτηση. Ο κ. Καμμένος ρωτώντας τον «τι είστε εσείς;», πήρε την εύλογη απάντηση «δημοσιογράφος» από τον Αντώνη Δελλατόλα, για να γίνει και αυτός στόχος. «Και εσένα σε συνέλαβαν αλλά επέστρεψες τα λεφτά πίσω και γλίτωσες» απάντησε σε έντονο ύφος ο πολιτικός, αναφερόμενος σε επιχειρηματική εμπλοκή του κ. Δελλατόλα και τη χρηματοδότησή της, χωρίς όμως να έχει συλληφθεί όπως είναι γνωστό σε όλους.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, μαθημένος στα «αναστενάρια» της πρωινής ενημέρωσης, απέφυγε τα χειρότερα και τη γενίκευση της έντασης, κλείνοντας τη συνέντευξη και πηγαίνοντας σε διαφημίσεις. Οι τηλεθεατές πάντως, από την ένταση εκείνη την ώρα, τον φραπέ μας μονορούφι τον ήπιαμε… Μια και έξω πρωινιάτικα…