current views are: 2

20 Δεκεμβρίου 2013
Δημοσίευση11:32

Παιδικές ταινίες αντί για «Σουλεϊμάν»

Με παιδικές ταινίες -τουλάχιστον όσο διαρκεί η εορταστική περίοδος- αλλά και επαναλήψεις του ”Πλάκα κάνεις” θα καλύψει το κενό που θα αφήσει ο “Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής” στο Prime time ο ΑΝΤ1. 

Δημοσίευση 11:32’
αρθρο-newpost

Με παιδικές ταινίες -τουλάχιστον όσο διαρκεί η εορταστική περίοδος- αλλά και επαναλήψεις του ”Πλάκα κάνεις” θα καλύψει το κενό που θα αφήσει ο “Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής” στο Prime time ο ΑΝΤ1. 

Με παιδικές ταινίες -τουλάχιστον όσο διαρκεί η εορταστική περίοδος- αλλά και επαναλήψεις του ”Πλάκα κάνεις” θα καλύψει το κενό που θα αφήσει ο “Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής” στο Prime time ο ΑΝΤ1. Στη συνέχεια, βέβαια, θα προβάλλει το ολοκαίνουριο τούρκικο σίριαλ, η επιλογή του οποίου αναμένεται αυτές τις ημέρες.

Για να δούμε, λοιπόν, τι προγραμματίζει ο ΑΝΤ1 για Δευτέρα έως Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου-1 Ιανουαρίου:

Δεύτερα 
ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ 

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Άλεξ, το λιοντάρι, ο Μάρτι, η ζέβρα, η ιπποπόταμος Γκόρια και ο Μέλμαν, η καμηλοπάρδαλη  ζουν στον ζωολογικό κήπο του Σέντραλ Παρκ στη Νέα Υόρκη. Η παρέα συχνά αναρωτιέται πώς είναι στην πραγματικότητα ο «έξω κόσμος» και η άγρια φύση στην οποία είχαν μεγαλώσει οι πρόγονοί τους. Όταν τελικά μια παρέα ιδιόρρυθμων πιγκουίνων κατορθώνουν να αποδράσουν, ο Μάρτι τους ακολουθεί. Ο Άλεξ, η Γκλόρια και ο Μέλμαν, ανήσυχοι για τη μοίρα του φίλου τους, αποφασίζουν να τον αναζητήσουν. Η απόδρασή τους από τον ζωολογικό κήπο και η αναζήτηση του Μάρτι καταλήγουν στη συνάντηση μαζί του όμως αυτό συμβαίνει πάνω σ’ ένα… πλοίο με προορισμό την αφρικανική ήπειρο! Σύντομα οι τέσσερις φίλοι βρίσκονται στις ακτές της Μαδαγασκάρης. Μόνοι, αβοήθητοι και… άσχετοι με τον τρόπο ζωής των προγόνων τους, που γνώριζαν πώς να κυνηγούν για τροφή και να επιβιώνουν στο καυτό κλίμα της αφρικανικής ηπείρου, η παρεα  θα ζήσει μια σειρά από απίστευτες περιπέτειες.

Τρίτη
SHREK 2 

ΥΠΟΘΕΣΗ: O Σρεκ  με την πριγκίπισσα Φιόνα βρίσκονται στο μήνα του  μέλιτος , έχοντας παρέα μόνο το Γάιδαρο να τους ενοχλεί. Δεν θα αργήσει όμως , να φτάσει  πρόσκληση από τους γονείς της Φιόνα, το βασιλιά Χάρολντ και τη βασίλισσα Λίλιαν  που τους καλεί να τους επισκεφτούν στο βασίλειό τους , στη Χώρα του Πέρα Μακριά . Εκεί θα μπλέξουν στα σατανικά σχέδια της Καλής Νεράιδας που θέλει να ξεφορτωθεί τον Σρεκ για να μπορέσει ο γιος της, ο Πρίγκηπας Γλυκούλης, να παντρευτεί τη Φιόνα…

Τετάρτη 
ΣΡΕΚ Ο ΤΡΙΤΟΣ 

ΥΠΟΘΕΣΗ: Όταν ο Βασιλιάς Χάρολντ πεθαίνει, αυτός που πρέπει να τον διαδεχτεί στο θρόνο του Πέρα Πέρα δεν είναι άλλος από τον Σρεκ. Θέλοντας να απαλλαγεί από τη μεγάλη αυτή ευθύνη, ο οικογενειάρχης πλέον Σρεκ στρατολογεί τους πιστούς του συντρόφους, τον Γάιδαρο και τον Γάτο, και μαζί ξεκινούν προς αναζήτηση του ‘σπασίκλα’ εξαδέλφου Άρτσι. Στόχος τους, να τον πείσουν ότι αυτός είναι πιο κατάλληλος για να φορέσει το βασιλικό στέμμα.