current views are: 4

11 Νοεμβρίου 2015
Δημοσίευση11:39

Βραδιά θρίλερ στο Mega

Τα «Φονικά Μυστικά» η νέα εκπομπή της Άννας Δρούζα έκανε πρεμιέρα χθες βραδύ στο Μεγάλο κανάλι.

Δημοσίευση 11:39’
αρθρο-newpost

Τα «Φονικά Μυστικά» η νέα εκπομπή της Άννας Δρούζα έκανε πρεμιέρα χθες βραδύ στο Μεγάλο κανάλι.

Τα «Φονικά Μυστικά» η νέα εκπομπή της Άννας Δρούζα έκανε πρεμιέρα χθες βραδύ στο Μεγάλο κανάλι. Η εκπομπή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ενα θαυμάσιο θρίλερ για γερά νεύρα, με στοιχεία απο ανάμεικτες αμερικάνικες σειρές αστυνομικού τύπου που τεμαχίζουν πτώματα κλπ.

Αποκαμωμένος ο τηλεθεατής απο τα προβλήματα της μέρας, κάθεται αναπαυτικά στη πολυθρόνα του και βλέπει χαλαρά και χαμογελαστά, εγκλήματα, δολοφόνους, σχιζοφρενείς με πριόνια, καθηγητές , ειδικούς, γειτονες «ήταν καλο παιδίι δεν είχε δώσει δικαιώματα» να μιλούν για ειδεχθή εγκλήματα και για το πως ένας φυσικολογικός άνθρωπος μπορεί να γίνει δολοφόνος.

Απίστευτα πράγματα για τέτοια ώρα. Στην πρεμιέρα της η εκπομπή έκανε ενα μεγαλοπρεπεές 13,4% που δεν της δίνει δικαιώμα να χαμογελά (αφού πάγωσε το δικό μας)…..

Αμέσως μετά είχαμε την Ανατροπή όπου το πολιτικό θρίλερ αυτό ασχολήθηκε με την υπόθεση Πανούση, τις καταγγελίες, τα ντοκουμέντα, την κάλυψη της Χρυσής Αυγής και όλο αυτό το άρρωστο πολιτικό κλίμα που προκύπτει απο αυτή την υπόθεση. Η εκπομπή έκανε 14,3%.

Νωρίτερα το Mega είχε φροντίσει να αποκλείσει την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ να παρέμβει επιβεβαιώνοντας οτι κάτι τρεμούλες υπάρχουν στο Βασίλειο της Δανιμαρκείας.