current views are: 17

18 Φεβρουαρίου 2016
Δημοσίευση13:42

«Δίδυμα Φεγγάρια»: Νέα Ελληνική καθημερινή σειρά + τα πρώτα επεισόδια!

Μια συναρπαστική ιστορία έρωτα και μίσους, που ξεκίνησε στο παρελθόν και φτάνει μέχρι σήμερα, διηγούνται τα «Δίδυμα Φεγγάρια».

Δημοσίευση 13:42’

Μια συναρπαστική ιστορία έρωτα και μίσους, που ξεκίνησε στο παρελθόν και φτάνει μέχρι σήμερα, διηγούνται τα «Δίδυμα Φεγγάρια».

Μια νέα καθημερινή σειρά κάνει σε λίγες μέρες πρεμιέρα στον ΑΝΤ1.

Μια συναρπαστική ιστορία έρωτα και μίσους, που ξεκίνησε στο παρελθόν και φτάνει μέχρι σήμερα, διηγούνται τα «Δίδυμα Φεγγάρια», ξετυλίγοντας τα γεγονότα της ζωής των ανθρώπων που πρωταγωνίστησαν, αγάπησαν, πρόδωσαν, μίσησαν και ξεπέρασαν τους εαυτούς τους προσδοκώντας την ευτυχία και τη λύτρωση.

Ο Παύλος Ταξόπουλος (Γρηγόρης Βαλτινός) και η Αλίκη Κομνηνού (Χριστίνα Παυλίδου) γνωρίστηκαν πριν από χρόνια. Η γνωριμία αυτή έμελλε να σημαδέψει τη ζωή και των δύο για πάντα.

Η Αλίκη αργότερα έμεινε έγκυος και γέννησε τις δίδυμες κόρες της, την Αγάπη και την Ελισάβετ. Την Αγάπη όμως την έχασε, καθώς της την πήρε εκβιαστικά ο Ταξόπουλος και την μεγάλωσε μόνος του.

Η Αγάπη μεγάλωσε μέσα στην αφθονία, τη χλιδή και την πολυτελή ζωή, αλλά χωρίς αγάπη και μητρικό χάδι… Η Ελισάβετ μεγάλωσε μαζί με τη μητέρα της, αλλά βίωσε τη φτώχεια, τη στέρηση και την ανέχεια.

Εικοσιπέντε χρόνια μετά, η Αγάπη και η Ελισάβετ, είναι μεγάλες γυναίκες. Η Αγάπη είναι παντρεμένη και έχει μια μικρή κορούλα, την Λένια, ενώ η Ελισάβετ έχει γίνει κομμώτρια και έχει σχέση με τον γιο της αφεντικίνας της. Ένα δυστύχημα που θα έχει η Αγάπη θα φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή όλων, φέρνοντας ξανά αντιμέτωπους, μετά από τόσα χρόνια τον Παύλο με την Αλίκη. Η ίδια η ζωή με τα απρόσμενα γεγονότα της, θα τους υποχρεώσει να κοιτάξουν κατάματα το τραυματικό παρελθόν τους και την «μεγάλη ερωτική συνάντηση» που περιμένει για πρώτη φορά και τα δύο κορίτσια συγχρόνως… 

 

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Επεισόδιο 1ο  (τηλεταινία)

Ο Παύλος, πλούσιος και καταξιωμένος, αλλά παραιτημένος από τη ζωή, γιορτάζει σπίτι του το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων με όλη την οικογένεια… κάπως «περίεργος»… Αργότερα θα δούμε πως θα «περάσει» την περιουσία του στην κόρη του, Αγάπη, η οποία ζει σε έναν συμβατικό γάμο με τον Στέργιο. Όταν η Αγάπη θα του ζητήσει διαζύγιο, η αρπακτική διάθεση του Στέργιου θα ξυπνήσει κι ένα σατανικό σχέδιο θα απειλήσει τη ζωή της Αγάπης. Από την άλλη μεριά, η Ελισάβετ έχει μεγαλώσει σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον, μαζί με την Αλίκη. Η φτώχεια και οι δύσκολες συνθήκες την έχουνε μετατρέψει σε ένα πλάσμα σκληρό και επιθετικό, μια κοπέλα που κρύβει τις ευαισθησίες της και είναι έτοιμη για όλα. Ερωτευμένη με τον Δημήτρη, έναν άντρα με «ύποπτες» δραστηριότητες και διασυνδέσεις, θα δώσει τον δικό της αγώνα για να επιβιώσει στη δύσκολη πραγματικότητά της. Οι ζωές των δυο δίδυμων κοριτσιών, που η μία δεν γνωρίζει την ύπαρξη της άλλης θα μπει σε μια παράλληλη πορεία, με κοινό παρονομαστή τη φυσική επιβίωση και την κατάκτηση της ευτυχίας στο πρόσωπο του  μεγάλου  έρωτα που θα έρθει σύντομα…

 

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Επεισόδιο 2ο

Η Αγάπη μετά το ατύχημα με το αυτοκίνητο, μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κώμα. Δίπλα της βρίσκεται ο Παύλος που αγωνιά για τη ζωή της και ο Στέργιος που ανησυχεί πως αν συνέλθει η Αγάπη, όλοι θα πληροφορηθούν το σκοτεινό σχέδιό του. Η Ελισάβετ έχει πάθει σοκ με την  πρόταση που της έκανε ο Δημήτρης να κάνει «παρέα» σε κάποιον πλούσιο κύριο, προκειμένου να λύσουν το οικονομικό τους πρόβλημα. Η ψευδαίσθηση πως ο Δημήτρης την αγαπάει γκρεμίστηκε σε μια στιγμή, αλλά η ίδια δεν έχει πει ακόμα την τελευταία λέξη. Η Αλίκη, μαθαίνει από την τηλεόραση για τον σοβαρό τραυματισμό της Αγάπης και κάνει τα πάντα για να πάρει πληροφορίες, χωρίς αποτέλεσμα. Αποφασίζει να πάει στο νοσοκομείο.. κι εκεί για πρώτη φορά μετά από είκοσι πέντε χρόνια, στο δωμάτιο της εντατικής, θα αντικρύσει την κόρη της. Ο Παύλος συνεχίζει τις μυστικές του επισκέψεις στο μοναστήρι, ενώ ένα πέπλο μυστηρίου σκεπάζει τις εξομολογήσεις του σε έναν επίσης μυστηριώδη ηγούμενο. Ο Στέργιος ανακρίνεται από την αστυνομία για τα «πειραγμένα» φρένα του αυτοκινήτου της Αγάπης και δεν χάνει την ευκαιρία να «δώσει» ως ύποπτο έναν εχθρό του από το επαγγελματικό του περιβάλλον, τον Φίλιππο Ληναίο.

 

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Επεισόδιο 3

Η είδηση πως η Αγάπη συνήλθε από το κώμα, προκαλεί ανακούφιση στον Παύλο, ενώ ο Στέργιος πανικοβάλλεται, ξέροντας πως όλα θα αποκαλυφθούν. Όμως η έκπληξή τους είναι μεγάλη όταν διαπιστώνουν πως η Αγάπη δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον και η έκβαση της κατάστασής της είναι αμφίβολη. Η Ελισάβετ ζητάει από τον Δημήτρη να πάρει μια «προκαταβολή» από τον πλούσιο φίλο του, προκειμένου να δεχτεί να τον συναντήσει. Παράλληλα, η ανακάλυψη ότι είναι έγκυος της δημιουργεί αντικρουόμενα συναισθήματα. Η Αλίκη αγωνιά για την Αγάπη και παράλληλα ψάχνει για δουλειά, ενώ οι συγκρούσεις της με την Ελισάβετ που ψάχνει απαντήσεις για όλα, της δημιουργούν μια άσχημη ψυχολογία. Η αστυνομία ανακρίνει τον Φίλιππο κι αυτός στη συνέχεια έξαλλος θα επιτεθεί στον Στέργιο για τις άδικες κατηγορίες. Στο μεταξύ, η Αγάπη βασανίζεται από εφιάλτες, εικόνες και «κομμάτια» μιας πραγματικότητας που δεν θυμάται. Ωστόσο ο τρόμος μιας υποσυνείδητης απειλής την αναγκάζει να το σκάσει από το νοσοκομείο και η περιπλάνησή της σε έναν αφιλόξενο κόσμο, θα την οδηγήσει κατευθείαν στα δίχτυα της ίδιας της της μοίρας.

 

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Επεισόδιο 4ο

Ο Φίλιππος καχύποπτος απέναντι στην Αγάπη, αναγκάζεται να την πάρει μαζί του, όταν η κοπέλα λιποθυμάει μέσα στα χέρια του. Η έκπληξη της Αγάπης θα είναι μεγάλη όταν θα “ξυπνήσει” σε ένα άγνωστο σπίτι και θα πρέπει να αντιμετωπίσει ένα εξάχρονο αγοράκι, που ουρλιάζει συνεχώς και αρνείται να επικοινωνήσει. Στο μεταξύ, ο Παύλος ανησυχεί τρομερά για την κόρη του, ιδιαίτερα όταν από την  αστυνομία, τίθεται η εκδοχή της απαγωγής. Ο Στέργιος από την πλευρά του, πληρώνει έναν άνθρωπο του υποκόσμου προκειμένου να βρει πρώτος την Αγάπη και να την σκοτώσει. Παράλληλα, η Σόνια αρχίζει να απειλεί και να εκβιάζει τον Στέργιο.

Η Αλίκη μαθαίνει για την εξαφάνιση της Αγάπης και αποφασίζει για πρώτη φορά μετά από είκοσι πέντε χρόνια να αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο τον Παύλο Ταξόπουλο. Ο Φίλιππος εξακολουθεί να είναι καχύποπτος απέναντι στην Αγάπη, αλλά παράλληλα τον έχει εντυπωσιάσει η προσέγγιση που έχει κάνει αυτή η παράξενη κοπέλα στον γιό του, τον Νικόλα. Η Αρετή αποκαλύπτει στον Παύλο, ότι η Αγάπη πριν το ατύχημα είχε ζητήσει διαζύγιο από τον Στέργιο. Η Ελισάβετ αποφασίζει να συναντηθεί στο δωμάτιο του ξενοδοχείου με τον πλούσιο «φίλο» του Δημήτρη, αλλά η συνέχεια είναι απρόβλεπτη, όπως είναι και η ίδια η Ελισάβετ.

 

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Επεισόδιο 5ο

Ο Φίλιππος παραπαίει ανάμεσα στην διάθεσή του να βοηθήσει την Αγάπη, αλλά και την καχυποψία του απέναντί της, καθώς δεν έχει πειστεί για το ποια είναι πραγματικά. Αποφασίζει να ειδοποιήσει την αστυνομία, γεγονός που θα πανικοβάλει την Αγάπη και θα την κάνει να το σκάσει από το σπίτι του. Στο μεταξύ ο άνθρωπος που έχει βάλει ο Στέργιος, ψάχνει να τη βρει σε όλη την πόλη. Ο Παύλος, ζητάει εξηγήσεις από τον Στέργιο σχετικά με το διαζύγιο που του είχε ζητήσει η Αγάπη, αλλά αυτός το αρνείται και παράλληλα αποφασίζει να χρησιμοποιήσει και μια δημοσιογράφο, την Εύα, προκειμένου να προωθήσει τα σκοτεινά σχέδιά του. Στο μεταξύ, η Σόνια εξακολουθεί να τον εκβιάζει και ο Στέργιος αποφασίζει να τη βγάλει από τη μέση. Ένας άντρας μπαίνει σαν «καλός άγγελος» στη ζωή της Αλίκης, για να την βοηθήσει να αντιμετωπίσει το παρελθόν και το παρόν της. Ο Δημήτρης, έξαλλος με τη συμπεριφορά της Ελισάβετ απέναντι στον πλούσιο «φίλο» του, μπαίνει στο σπίτι της και τη σπάει στο ξύλο μπροστά στην Αλίκη, που θα επέμβει δυναμικά για να σώσει από τα χέρια του την κόρη της.

 

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Επεισόδιο 6ο

Ο Φίλιππος ξαφνιάζεται όταν ξυπνάει και βρίσκει την Αγάπη να κοιμάται δίπλα του. Δεν ξέρει τι να κάνει μ΄ αυτή, καθώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τον έχουν κάνει να φέρεται με σκληρότητα. Όταν η Αγάπη θα του μιλήσει αυστηρά για την ψυχρή στάση του απέναντι στον Νικόλα, θα συγκρουστούν και θα την διώξει από το σπίτι. Για άλλη μια φορά η Αγάπη θα τριγυρίζει χαμένη στους δρόμους. Ο Παύλος έκπληκτος μαθαίνει από την αστυνομία πως το ενδεχόμενο της απαγωγής της κόρης του, δεν θεωρείται πλέον πιθανό και για πρώτη φορά ακούγεται το σενάριο της ηθελημένης εξαφάνισης της Αγάπης. Μπροστά στις εξελίξεις, ο Παύλος βασανίζεται από ανάμικτα συναισθήματα και τύψεις, αλλά πάντα η σκληρότητα του χαρακτήρα του, έχει τον πρώτο λόγο. Η Ελισάβετ μετανιωμένη, προσπαθεί να πλησιάσει πάλι τον Δημήτρη και μια ξαφνική της επίσκεψη στο σπίτι του θα τη φέρει μπροστά σε μια σκηνή που θα τη διαλύσει συναισθηματικά. Η Αλίκη, που εξακολουθεί να αγωνιά για την κόρη της, παίρνει την απόφαση να αντιμετωπίσει τον Παύλο Ταξόπουλο κατά πρόσωπο. Η Αγάπη, τριγυρίζοντας φοβισμένη στους δρόμους, πέφτει πάνω στον άνθρωπο που έχει βάλει ο Στέργιος για να τη βρει και να τη σκοτώσει.