current views are: 6

22 Φεβρουαρίου 2016
Δημοσίευση12:46

ΕΙΤΗΣΕΕ: Το μόνο που θέλει η κυβέρνηση είναι να ελέγξει τα κανάλια

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση, αυτή τη φορά με αφορμή συνέντευξη του Υπουργού Υποδομών και Δικτύων, Χρίστου Σπίρτζη, δίνει η Ένωση Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας

Δημοσίευση 12:46’

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση, αυτή τη φορά με αφορμή συνέντευξη του Υπουργού Υποδομών και Δικτύων, Χρίστου Σπίρτζη, δίνει η Ένωση Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση, αυτή τη φορά με αφορμή συνέντευξη του Υπουργού Υποδομών και Δικτύων, Χρήστου Σπίρτζη, δίνει η Ένωση Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας (ΕΙΤΗΣΕΕ), κάνοντας λόγο για τακτική της «μισής αλήθειας» και της «δημιουργίας φανταστικών εχθρών».

Αναλυτικά το σχόλιο των καναλαρχών: 

Κάθε μέρα που περνά, αποκαλύπτονται οι τακτικές της Κυβέρνησης, με κυρίαρχες αυτές της μισής αλήθειας και της δημιουργίας φανταστικών εχθρών. Αυτό επέλεξε να κάνει και ο Υπουργός Υποδομών και Δικτύων, Χρ. Σπίρτζης, σε τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε το Σάββατο, εκθέτοντας τον εαυτό του και την Κυβέρνηση.

Για μία ακόμα φορά, ο Υπουργός Υποδομών και Δικτύων, Χρ. Σπίρτζης, παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τον αριθμό των αδειών και πώς η Κυβέρνηση κατέληξε σ αυτόν, πέταξε την μπάλα στην εξέδρα και δεν απάντησε.

Για μία ακόμα φορά, ο Υπουργός Υποδομών και Δικτύων, Χρ. Σπίρτζης, επέλεξε να δημιουργήσει φανταστικούς εχθρούς που δήθεν τον πολεμούν και να κάνει γενικόλογες επιθέσεις, για να μην δώσει έστω μία απάντηση στα θέματα που επανειλημμένως έχουν τεθεί: 

Πόσες άδειες εθνικής εμβέλειας σκοπεύει η Κυβέρνηση να δώσει συνολικά και πότε;
• Σκοπεύει να δώσει στη συνέχεια άδειες θεματικού περιεχομένου εθνικής εμβέλειας –  και πότε;
• Αντίστοιχα, πόσες άδειες και τι κατηγοριών θα δημοπρατηθούν (και πότε;) ανά περιφέρεια;
• Πώς μπορεί ένας επιχειρηματίας να λάβει μέρος σε ένα πλειοδοτικό διαγωνισμό χωρίς να γνωρίζει πόσες άδειες θα δοθούν συνολικά;

Για μια ακόμα φορά, ο Υπουργός Υποδομών και Δικτύων, Χρ. Σπίρτζης, αποκάλυψε με την αδυναμία του να δώσει ένα σαφές ολοκληρωμένο πλάνο για τις τηλεοπτικές άδειες κι ότι το μόνο σχέδιο που έχει η Κυβέρνηση είναι να ελέγξει τους τηλεοπτικούς σταθμούς και να καταργήσει την πολυφωνία, τον πλουραλισμό των απόψεων και τους κανόνες λειτουργίας μιας ελεύθερης αγοράς.

Κι ένα τελευταίο σχόλιο: Θα περίμενε κανείς από ένα Υπουργό που εκπροσωπεί την Κυβέρνηση της Αριστεράς να μην απαξιώνει τους εργαζόμενους, έστω κι αν αυτοί εργάζονται στα κανάλια που με κάθε σχόλιο του δείχνει πόσο αντιπαθεί κι αντιμάχεται.