current views are: 12

17 Μαΐου 2016
Δημοσίευση11:47

X – Factor: Ένα βήμα πριν από τον τελικό

Τρεις από τις τέσσερις ομάδες διαγωνιζομένων θα βρεθούν στη σκηνή του “The X Factor”

Δημοσίευση 11:47’

Τρεις από τις τέσσερις ομάδες διαγωνιζομένων θα βρεθούν στη σκηνή του “The X Factor”

Τρεις από τις τέσσερις ομάδες διαγωνιζομένων που θα βρεθούν στη σκηνή του “The X Factor”  και θα διεκδικήσουν την πρωτιά στα live shows είναι πανέτοιμες για τη μάχη!

Κατάφεραν να ξεχωρίσουν ανάμεσα στο μεγάλο αριθμό ταλέντων  που πήραν μέρος στις Auditions.  Μπόρεσαν ν’ αντέξουν την πίεση και τον ανταγωνισμό, να καταπολεμήσουν το άγχος τους και να δείξουν ότι αξίζουν περισσότερο από κάποιον άλλον.

Οι τετραμελείς ομάδες του Γιώργου Θεοφάνους, της Πέγκυς Ζήνα και της Τάμτα έχουν πλέον διαμορφωθεί, αφού κατάφεραν να περάσουν από την πιο ανατρεπτική και αγωνιώδης διαδικασία του show, το chair challenge.  Το πολυπόθητο εισιτήριο για τα live shows είναι πλέον στα χέρια των διαγωνιζομένων. Δε μένει παρά να απολαύσουν το ταξίδι και ο καλύτερος να φτάσει στον προορισμό του κερδίζοντας: ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο με τη  FeelGood Records κι ένα αυτοκίνητο.

Οι τρεις ομάδες διαγωνιζομένων που κατάφεραν να ξεχωρίσουν με τις φωνητικές τους ικανότητες και τη σκηνική τους παρουσία είναι πλέον ένα βήμα πριν τον τελικό. Οι υποψήφιοι μουσικοί αστέρες κατάφεραν να περάσουν με επιτυχία από τις συγκινητικές auditions και το bootcamp ως το chair challenge. Τώρα μένει η τελική τους εμφάνιση μπροστά στο κοινό και τους κριτές και οι επίδοξοι μελλοντικοί αστέρες της μουσικής θα συναγωνιστούν μεταξύ τους για να κερδίσουν το απόλυτο έπαθλο: το χρυσό συμβόλαιο που θα τους αλλάξει τη ζωή!

Ο Γιώργος Θεοφάνους, η Πέγκυ Ζήνα και η Τάμτα δουλεύουν πυρετωδώς με τις ομάδες τους προκειμένου οι διαγωνιζόμενοι να είναι έτοιμοι για τη μεγάλη βραδιά του πρώτου live.

Την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους αποτελούν οι: Ανδρέας Λέοντας, Γιώργος Παπαναστασίου, ‘Ιαν Στρατής και Αντώνης Φωκάς.

Την ομάδα της Πέγκυς Ζήνα πλαισιώνουν οι: Πιλάτος Κουνατίδης, Νωαίνα, Αλέξανδρος Πιτσάνης και  Γιώργος Στεφάνου,.

Η ομάδα της Τάμτα έχει ως εξής: Χριστίνα Ζαντή, Έλενα Κοσκινά, Χριστιάννα Μπούνια και Τάνια Μπρεάζου.

Απομένουν τα γκρουπ, η ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη,  που θα διαγωνιστούν στο chair challenge που θα προβληθεί από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ σε full High Definition, την Τετάρτη 18 Μαΐου στις 21.30

Το “The X Factor” το παγκόσμιο φαινόμενο που έχει ανακαλύψει και αναδείξει καλλιτέχνες διεθνούς εμβέλειας, αναζητά το νέο ελληνικό αστέρι της μουσικής μόνο στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

FACEBOOK

https://www.facebook.com/The-X-Factor-Greece-1143630202343929/

 

TWITTER

https://twitter.com/XFactorGreece

 

INSTAGRAM

https://www.instagram.com/xfactorgreece/