current views are: 16

3 Ιουνίου 2016
Δημοσίευση14:15

«Τρελή Οικογένεια»: Σάββατο 4.6.16

Σάββατο 4/6

Δημοσίευση 14:15’

Σάββατο 4/6

Σάββατο 4/6 στην Τρελή Οικογένεια στο STAR

Επεισόδιο 52

Ο Στέφανος εξομολογείται στον Αντώνη και τον Ρίκο ποιο είναι το επάγγελμα των ονείρων του: Σούπερ ήρωας. Ο Αντώνης ξετρελαίνεται με μια τέτοια επιλογή καριέρας, αλλά υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα και για τους δυο: Οι σούπερ ήρωες δεν πληρώνονται.

Η Μαργαρίτα εξετάζει την πιθανότητα να μετακομίσει σε μικρότερο σπίτι, όταν τα παιδιά της τραβήξουν το δικό τους δρόμο. Αλλά, λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο. Διότι, ο Αντώνης τα βλέπει όλα από άλλη οπτική.

Η Ρωξάνη πείθει τον Ρίκο να αρχίσουν τζόκινγκ. Ο Ρίκο, όμως, που βαριέται όσο τίποτα να ακολουθήσει, προσπαθεί να την ξεγελάσει. Αυτό, όμως, αποδεικνύεται πολύ δύσκολο!

Η Χλόη προσέχει τα δίδυμα και περνάει μια πολύ δύσκολη βραδιά μαζί τους. Ζητάει από την Ρωξάνη παραπάνω λεφτά για το baby sitting. Η Ρωξάνη είναι ανένδοτη, αλλά και η  Χλόη δεν έχει πει ακόμη την τελευταία της κουβέντα.

Ο Αντώνης αποφασίζει να δει στο σπίτι μια ταινία 3D. Έχει την ταινία και τα γυαλιά… Θεωρητικά, τα έχει όλα. Όμως, το μόνο τρισδιάστατο πράγμα σ’ αυτό το σπίτι είναι η ανοησία του…

 

ΠΑΙΖΟΥΝ: Τάσος Κωστής, Σόφη Ζαννίνου, Θωμαϊς Ανδρούτσου, Κατερίνα Γερονικολού, Δημήτρης Κυρατσούδης, Άρης Αντωνόπουλος, Μαρτίνα Δημοπούλου.

Παραγωγή: On Noir

Σκηνοθεσία: Κώστας Κιμούλης

 

Πληροφορίες για τη σειρά:

http://www.star.gr/tv/el/Pages/Series.aspx?artId=230&artTitle=treli_oikogeneia