current views are: 19

4 Ιουλίου 2016
Δημοσίευση16:00

«Το σόι σου»: Τα τελευταία επεισόδια της σεζόν

Τρελές οικογενειακές καταστάσεις

Δημοσίευση 16:00’

Τρελές οικογενειακές καταστάσεις

Τρελές οικογενειακές καταστάσεις στο “Σόι σου” στον Alpha!

Απρόβλεπτοι, ανατρεπτικοί, εκτός ορίων αλλά εντός γνώριμων ελληνικών οικογενειακών καταστάσεων, οι Τριανταφυλλαίοι και οι Χαμπέοι μας χάρισαν άλλη μια τηλεοπτική σεζόν με επεισοδιακές συναντήσεις, επιβεβαιώνοντας περίτρανα και περίτεχνα ότι… «σόι πάει το βασίλειο»!

Ο Σάββας, η Λυδία, η Αλεξάνδρα, η Χαρούλα, ο Μενέλαος, ο Βαγγέλης, ο Κωνσταντίνος, η Όλγα, ο Διονύσης, ο Μιχάλης, η Μπέλα, ο Άρης, η Αντωνία και η Αλίνα, ετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές διακοπές τους και… μπαίνουν σε νέες περιπέτειες!

 

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

«Lost» (α’ μέρος)

Σενάριο: Δήμητρα Τσόλκα, Νίκος Μήτσας

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός

Ενόψει καλοκαιριού και διακοπών, ο Μιχάλης πείθει τον Σάββα και τον Κωνσταντίνο να αγοράσουν από κοινού μια βάρκα αλλά κανείς δεν τολμάει να το ξεστομίσει ακόμα στη γυναίκα του, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή. Αυτή η στιγμή, όμως, δεν έρχεται και οι γυναίκες τούς βρίσκουν αγκαλιά με τα συμβόλαια και τις φωτογραφίες. Έτσι, ξεκινάει ένα τεράστιο γαϊτανάκι ψεμάτων, στο οποίο σταδιακά μπλέκονται και τα δύο σόγια και περισσότερο απ’ όλους οι συμπέθεροι, που δεν αργούν για ακόμη μια φορά να δείξουν τα δόντια τους. Όλα φαινομενικά εξηγούνται και η πρώτη βόλτα με τη βάρκα είναι γεγονός. Το έκτακτο δελτίο ειδήσεων, όμως, επιφυλάσσει μια πολύ δυσάρεστη εξέλιξη για όλους…

 

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

«Lost» (β’ μέρος)

Σενάριο: Νίκος Μήτσας

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός

Τα νέα για την καταστροφή της βάρκας έχουν, πλέον, μαθευτεί και στις δύο οικογένειες. Οι γυναίκες συναντιούνται όλες μαζί για συμπαράσταση, με την Αλεξάνδρα να λιποθυμάει, τη Χαρούλα να ειδοποιεί τους συγγενείς, τη Λυδία να κρατάει τις ισορροπίες, την Όλγα να μιλά με το Λιμενικό και την Αντωνία να θρηνεί για την κακή τους τύχη. Οι ώρες κυλούν, εκείνες απελπίζονται, σκέφτονται τους άντρες τους, προσεύχονται, φτιάχνουν φανουρόπιτες και φυσικά βρίσκουν πάντα λόγο για να τσακωθούν. Οι άντρες, όμως, τι να κάνουν όλες αυτές τις ώρες; Υπάρχουν πιθανότητες να σωθούν ή δεν έχει άδικο η Αλεξάνδρα που ντύθηκε στα μαύρα;

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Ευθύμης Ζησάκης, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Γωγώ Καρτσάνα.


σχετικα αρθρα