MEDIA

«ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ»: ΔΕΥΤΕΡΑ 12 - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Δημοσίευση 9 Σεπτεμβρίου 2016, 22:01 / Ανανεώθηκε 9 Σεπτεμβρίου 2016, 18:11
«ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ»: ΔΕΥΤΕΡΑ 12 - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Facebook Twitter Whatsapp

Ένα διαζύγιο, ένα νέο πρόσωπο, ένα συνταρακτικό νέο και μια σοκαριστική είδηση έρχονται να ταράξουν τις ισορροπίες των πρωταγωνιστών 

Ένα διαζύγιο, ένα νέο πρόσωπο, ένα συνταρακτικό νέο και μια σοκαριστική είδηση έρχονται να ταράξουν τις ισορροπίες των πρωταγωνιστών της αγαπημένης καθημερινής σειράς του  ΑΝΤ1 «ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ».

Τι θα γίνει στα νέα επεισόδια; θα καταφέρουν να πάρουν τις σωστές αποφάσεις οι ήρωές μας;

Από Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου έως και Παρασκευή 16 Μαρτίου έρχονται τα νέα απρόσμενα επεισόδια που θα σας καθηλώσουν! Καθημερινά στις 20.00 μόνο στον ΑΝΤ1!

 

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Φίλιππος και η Ελισάβετ αρχίζουν να δημιουργούν μια φιλική σχέση, ενώ στο σπίτι του Παύλου επικρατεί ανησυχία, μετά από το τηλεφώνημα που λαβαίνει η Αγάπη, πως ο Στέργιος έχει εξαφανιστεί μέρες από το ξενοδοχείο στην Ιταλία, έχοντας αφήσει πίσω τα πράγματά του. Παράλληλα η Μάρθα εγκαθίσταται στο σπίτι της Αλίκης, πράγμα που δημιουργεί ζήλια στην Ελισάβετ. Την ίδια στιγμή ο Μπρούνο μεταβιβάζει την εταιρεία στη Σίλα, που είναι ενθουσιασμένη με την εγκυμοσύνη της, όπως και ο Δημήτρης, προς μεγάλη δυσαρέσκεια της Λίτσας. Ο Βαγγέλης και η Λαμπρινή αποφασίζουν ο γάμος τους να είναι πολιτικός, αλλά την ίδια στιγμή η Αρετή έχει ανακαλύψει στοιχεία για το παρελθόν της Λαμπρινής, που ανησυχούν τον Παύλο. Συγχρόνως η Αλίκη λαβαίνει ένα τηλεφώνημα για τον Στέργιο, που την ταράζει.

 

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Η Αλίκη μαθαίνει πρώτη, από ένα τηλεφώνημα, τα άσχημα νέα για το Στέργιο κι ενημερώνει την Αρετή, όμως ο Παύλος δε φαίνεται να το πιστεύει. Η Αμαλία ζητάει ευθέως από τον Παύλο διαζύγιο, προκειμένου να τον απελευθερώσει εντελώς και τον φέρνει σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση. Μια καινούργια φίλη κάνει την εμφάνιση της δίπλα στην Ελισάβετ και γίνεται ο φύλακας άγγελός της. Την ίδια στιγμή, ο Φίλιππος απαιτεί από την Έλενα να δώσει εξηγήσεις στην Αγάπη, ότι δε συμβαίνει τίποτα μεταξύ τους, κι αυτή όσο κι αν δυσανασχετεί αναγκάζεται να το κάνει… Κι ενώ η στάση της Αγάπης απέναντι στην Έλενα είναι πολύ ψυχρή, όταν συναντάει το Φίλιππο τα πράγματα αλλάζουν άρδην και το ζευγάρι τα ξαναβρίσκει. Όμως η Ελισάβετ βάζει σκοπό της ζωής της να τους χωρίσει, αν η Αγάπη συνεχίσει να την απορρίπτει…

 

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Παύλος μαθαίνει από τον Απόστολο, που είναι στην Ιταλία, τι ακριβώς έχει συμβεί με τον Στέργιο. Στο μεταξύ, ο πατέρας του Αντώνη, εξομολογείται τι ακριβώς συνέβη όταν έκανε τον φόνο και μπήκε φυλακή.. Η σχέση του Φίλιππου με την Αγάπη αναθερμαίνεται και το ζευγάρι κάνει σχέδια για το καλοκαίρι.. Ο Βαγγέλης με τη Λαμπρινή παντρεύονται και κάνουν γλέντι στο σπίτι του Παύλου, γεγονός που δεν τον χαροποιεί και ιδιαίτερα. Παράλληλα, ο Μπρούνο συναντιέται με την Ελισάβετ και οι δυο τους κάνουν μια κουβέντα εφ όλης της ύλης.. Ο Φίλιππος κάνει “κόμμα” με την Αλίκη με σκοπό να φτιάξουν οι σχέσεις της με την Αγάπη. Ο Μπρούνο μαθαίνει ότι τελικά ο Δημήτρης θα γίνει συνέταιρος της Σίλας και γίνεται έξαλλος. Η Αλίκη συναντιέται για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό με την Αγάπη.

 

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Η Αγάπη ακούει την εξομολόγηση της Αλίκης, αλλά στο τέλος την αντιμετωπίζει ψυχρά και δεν της δίνει περιθώρια. Την ίδια στιγμή η Σίλα βγάζει ψεύτη τον Δημήτρη στον Μπρούνο και τον πείθει πως δεν έχουν γίνει συνέταιροι στην εταιρεία. Συγχρόνως η Αρετή πείθει τον Παύλο να κάνει μια προσπάθεια να υπερνικήσει τους φόβους του και να πιάσει πάλι το τιμόνι. Ο Παύλος τα καταφέρνει κι ενθουσιάζεται με την προοπτική της αυτονομίας του. Την ίδια στιγμή η Λαμπρινή φαίνεται να έχει βάλει μπροστά το σχέδιό της να εκμεταλλευτεί την περιουσία του Βαγγέλη. Η Μαρουσώ πρέπει να φύγει άμεσα για Πάρο, πράγμα που ενεργοποιεί την Αγάπη να πάρει τη Λένια και να φύγουν όλοι μαζί. Όμως δεν ξέρει πως την ίδια στιγμή ο Φίλιππος προσκαλεί και την Αλίκη εκεί. Λίγο αργότερα ο Παύλος λαβαίνει τηλεφώνημα του Απόστολου, που τον ενημερώνει για άσχημες μετεγχειρητικές εξελίξεις του Στέργιου.

 

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Η Σίλα ξεκαθαρίζει τη θέση της απέναντι στη Λίτσα και οι δυο γυναίκες έρχονται σε σφοδρή αντιπαράθεση. Ένα ανορθόδοξο σχέδιο καταστρώνουν ο Παύλος με την Αρετή για να μάθουν τελικά τι ακριβώς συμβαίνει με τον Στέργιο. Μετά τη γνωριμία της με τον Φίλιππο, η Μάρθα δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον γι’ αυτόν και η Ελισάβετ το καταλαβαίνει αμέσως.. Η Αρετή βρίσκει κάτι στο κινητό της Αμαλίας που τη σοκάρει πάρα πολύ και το λέει στον Παύλο. Στο μεταξύ, ο Αντώνης πιέζει τη Μαρουσώ να του πει όλη την αλήθεια για αυτόν τον μυστήριο άντρα που ισχυρίζεται πως είναι πατέρας του. Ο Παύλος καλεί την Αμαλία σπίτι του και την «στριμώχνει» για να του πει την αλήθεια, σε σχέση με αυτό που είδε στο κινητό της.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr