current views are: 10

12 Σεπτεμβρίου 2016
Δημοσίευση12:00

«Massa Fresca»: Νεανική σειρά – Α΄ τηλεοπτική μετάδοση

Ημερομηνία μετάδοσης: Από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Δημοσίευση 12:00’

Ημερομηνία μετάδοσης: Από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Ημερομηνία μετάδοσης: Από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

έως και την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016, στις 14:00

 

Από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016 έως και την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016, στις 14:00, οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2 θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν τα επόμενα πέντε επεισόδια της νέας συναρπαστικής νεανικής σειράς, παραγωγής Πορτογαλίας 2016, «Massa Fresca».

Πρωταγωνιστούν: Μαφάλντα Μαραφούστα, Ντουάρτε Γκόμες, Μπεατρίς Μπαρόσα, Πέντρο Καρβάλιο, Σοφία Άλβες, Σάρα Μπαράντες.

Γενική υπόθεση: Η Μαρία Μιγκέλ είναι μια εικοσάχρονη κοπέλα, που έχει χάσει τη μητέρα της από καρκίνο. Όνειρό της ήταν να σπουδάσει τραγούδι στο Λονδίνο, αλλά οι ελπίδες της να το κάνει πραγματικότητα χάθηκαν, όταν όλες οι οικονομίες της ξοδεύτηκαν σε θεραπείες για την αρρώστια της  μητέρας της. Όταν αρχίζει η ιστορία, βλέπουμε τη Μαρία να δουλεύει σε  πιτσαρία και να ζει με μια εβδομηντάχρονη γυναίκα, την οποία αποκαλεί γιαγιά, αν και δεν είναι η πραγματική γιαγιά της.

Μία μέρα, οδηγώντας το μηχανάκι της για να παραδώσει μια πίτσα, βλέπει δύο παιδιά που κινδυνεύουν να τα πατήσει ένα αυτοκίνητο, τα σώζει, αλλά η ίδια τραυματίζεται. Οι γονείς των παιδιών, που αισθάνονται τεράστια ευγνωμοσύνη για τη Μαρία, την παίρνουν στο σπίτι τους για να την περιθάλψουν. Εκεί, η Μαρία γνωρίζεται με την οικογένεια των παιδιών κι ενώ όλα πηγαίνουν καλά, οι γονείς αποφασίζουν να φύγουν ταξίδι. Η μοίρα παίζει άσχημο παιχνίδι και το ζευγάρι σκοτώνεται σε αυτοκινητικό δυστύχημα. Τώρα, η Μαρία αναλαμβάνει τη φροντίδα των παιδιών με τη βοήθεια του θείου τους, ο οποίος φαίνεται να είναι ερωτευμένος μαζί της.

Η θεία τους, όμως, που έχει κι αυτή ευθύνη για την επιμέλεια των παιδιών, ενδιαφέρεται μόνο για τα χρήματα της οικογένειας και την κληρονομιά.

 

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016, στις 14:00

Επεισόδιο 15ο. Η Τινίνια αναγγέλλει την έναρξη της συναυλίας της Μαρίας και όλοι ανυπομονούν να την ακούσουν. Ο Σέρτζιο αναγκάζεται να κατεβάσει  με το ζόρι τη μητέρα του από τη σκηνή. Ο Ντιαμαντίν ψάχνει στο σπίτι των Ελίας την πένα που έχασε, αλλά δεν τη βρίσκει. Η συναυλία της Μαρίας έχει επιτυχία και όλοι είναι ενθουσιασμένοι. Ο Φρανσίσκο προσπαθεί να μιλήσει στον Βισέντε και στην Ινές, αλλά δεν τα καταφέρνει. Ο Μανουέλ λέει στην Αρλέτ ότι ο Φερνάντο ήταν αυτός που έκανε το τηλεφώνημα για τη βόμβα, αλλά αυτή δεν θέλει να το πιστέψει.

 

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016, στις 14:00

Επεισόδιο 16ο. Τα παιδιά της οικογένειας Ελίας μαθαίνουν ότι οι γονείς τους είχαν ένα ατύχημα και βέβαια ανησυχούν φοβερά. Ο Φρανσίσκο πηγαίνει με την Μπράνκα και την Καταρίνα στο Μονακό για να δουν την Ινές που βρίσκεται σε κώμα. Η Καρμίνιο αναγκάζεται να υποχωρήσει στις πιέσεις του φίλου της, αλλά ο Πέδρο και ο Κατίτα την υπερασπίζονται.

 

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016, στις 14:00

Επεισόδιο 17ο. Η Ινές μιλάει με την Καταρίνα και ζητάει από τον Φρανσίσκο να φροντίζει τα παιδιά. Η Τερέζα είναι η τελευταία που μαθαίνει για το θάνατο των γονιών της. Η οικογένεια Ελίας ενώνεται και ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει το μέλλον από κοινού. Η Μαρία αναλαμβάνει το σπίτι. Η Καταρίνα ανακοινώνει ότι πήρε την απόφαση να πηγαίνει στο εργοστάσιο για να μάθει την οικογενειακή επιχείρηση. Ο Φρανσίσκο είναι προβληματισμένος από τα νέα δεδομένα.

 

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016, στις 14:00

Επεισόδιο 18ο. Η Γκίντα και ο Σέρτζιο έρχονται όλο και πιο κοντά, αλλά η Τινίνια αποτελεί δύσκολο εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσουν. Ο Κατίτα αποφασίζει να πάει στους γονείς του στην Αγκόλα. Η Σέλια εμφανίζεται στο σπίτι των Ελίας και ανακοινώνει ότι θα είναι αυτή υπεύθυνη για την επιμέλεια των παιδιών ως κοινωνική λειτουργός. Ο Φρανσίσκο και η Μαρία μένουν άναυδοι. Η Σέλια εκβιάζει τον Φρανσίσκο και απαιτεί να διώξει τη Μαρία.

 

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016, στις 14:00

Επεισόδιο 19ο. Ο Γκούγα και ο Σαλβαδόρ κάνουν κοπάνα από το σχολείο για να πάνε σε ραντεβού που έχουν με δύο κοπέλες. Ο Γκούγα πίνει υπερβολικά και χάνει τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα να πανικοβληθεί ο Σαλβαδόρ. Η Καταρίνα ξεκινάει  με τον Φρανσίσκο για το εργοστάσιο, αλλά σταματούν στην πρώτη παραλία. Η Καταρίνα βλέπει έναν σέρφερ και αρχίζει να τον φωτογραφίζει, αλλά γλιστράει και πέφτει στη θάλασσα. Τη σώζει ο Σεμπαστιάο, ο οποίος της λέει ψέματα για το όνομα και το επάγγελμά του. Δείχνει ότι ενδιαφέρεται για την Καταρίνα, αλλά αυτή απογοητεύεται όταν τον βλέπει στο εργοστάσιο. Ο Γκούγα μεταφέρεται στο νοσοκομείο και οι γιατροί κάνουν διάγνωση ότι είναι διαβητικός.