current views are: 20

13 Σεπτεμβρίου 2016
Δημοσίευση09:30

7 Νέες σειρές από τον Σεπτέμβριο στη Starland

Τι και αν ξεκινάνε τα σχολεία; Τα Σαββατοκύριακα ανήκουν στα παιδιά!

Δημοσίευση 09:30’

Τι και αν ξεκινάνε τα σχολεία; Τα Σαββατοκύριακα ανήκουν στα παιδιά!

Τι και αν ξεκινάνε τα σχολεία; Τα Σαββατοκύριακα ανήκουν στα παιδιά!

Στην πολύχρωμη Starland, έχουμε επτά νέες αφίξεις υπέροχων παιδικών σειρών. Η αγαπημένη τηλεοπτική ζώνη των μικρών αλλά και όσων αρνούνται πεισματικά να μεγαλώσουν, ενισχύεται κάθε χρόνο με τις καλύτερες, τις πιο δυνατές, τις πιο hi – tech νέες μεταγραφές παιδικών ηρώων!

Από το Σαββατοκύριακο 17 – 18 Σεπτεμβρίου η Starland, η χώρα όπου το καλό πάντα θριαμβεύει, θα φιλοξενεί νέους λατρεμένους ήρωες, που θα μαγέψουν με τις υπέροχες, χαρούμενες περιπέτειές τους, με ευαισθησία, τρυφερότητα και θετικά μηνύματα.

 

KATE KAI MIM MIM (ΚΑΤΕ & ΜΙΜ ΜΙΜ)

Παιδική σειρά βρετανικής και καναδικής συμπαραγωγής 2014

Πρεμιέρα Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 07:30

Η Κέιτ είναι ένα ζωηρό κορίτσι που, μαζί με τον Μιμ-Μιμ, τον αγαπημένο λαγό-παιχνίδι της, ταξιδεύει σε μία φανταστική χώρα, τη Μιμιλού, όπου ο Μιμ-Μιμ ζωντανεύει και γίνεται ένας μοναδικός σύντροφος.

Σε κάθε επεισόδιο, η Κέιτ και ο Μιμ-Μιμ μαζί με την παρέα των αξιαγάπητων φίλων τους, ανακαλύπτουν νέα εξωτικά μέρη και μπλέκονται σε περιπέτειες, προσπαθώντας να λύσουν προβλήματα, που η Κέιτ έχει συναντήσει στον πραγματικό κόσμο.

Όταν η περιπέτεια τελειώνει, η Κέιτ επιστρέφει στην πραγματικότητα και διηγείται τις περιπέτειες στους γονείς της. Τους λέει για τα μπλεξίματα τους και για τον τρόπο, που κατάφεραν κάθε φορά να βρουν τη λύση, την τελευταία στιγμή.

Η 5χρονη Κέιτ και ο εκπληκτικός Μιμ-Μιμ πρωταγωνιστούν σε αυτήν την κορυφαία παιδική σειρά, που έχει γίνει από τις πλέον επιτυχημένες παγκοσμίως για παιδιά προ-σχολικής ηλικίας.

Μαζί με την παρέα τους, στον φανταστικό κόσμο της Μιμιλού, η Κέιτ και ο Μιμ-Μιμ ζουν μοναδικές περιπέτειες, βοηθώντας φανταστικά πλάσματα.

Ο καλοκάγαθος χαρακτήρας της Κέιτ και η έμφυτη τάση της να βοηθάει τους άλλους, αποτελούν τον καλύτερο τρόπο για να λύνει τα προβλήματά των φίλων της, πάντα με μία μικρή δόση φαντασίας. Σε τελική ανάλυση, οι καλύτερες ιδέες έρχονται όταν διασκεδάζεις και περνάς καλά.

* Η σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη

 

DINOTRUX

Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής 2015

Πρεμιέρα Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 08:20

Καλωσήρθατε σε έναν κόσμο, όπου κατοικούν γιγαντιαία πλάσματα, μισά δεινόσαυροι και μισά φορτηγά. Γνωρίστε τον Ty Rux, έναν γιγαντιαίο «Tyrannosaurus Trux», και τον καλύτερό του φίλο, τον Revvit, έναν εκπληκτικό «Reptool».

Παρέα, οι Dinotrux και οι Reptools ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν έναν καλύτερο κόσμο και να πολεμήσουν τους εχθρούς τους, τα μοχθηρά «D-Structs», που απειλούν να καταστρέψουν όλα όσα έχουν χτίσει με τόσο κόπο.

Το Dinotrux είναι μια αμερικανική σειρά animation, ειδικά για την τηλεόραση. Βασίζεται στα ομώνυμα βιβλία παιδικών κόμικς του Chris Gall, τα οποία παρουσιάζουν έναν φανταστικό προϊστορικό κόσμο, όπου κατοικούν υβριδικά πλάσματα, μισά δεινόσαυροι και μισά μηχανοκίνητα οχήματα

Η σειρά έκανε ντεμπούτο τον Αύγουστο του 2015 στο Netflix, ενώ ο δεύτερος κύκλος ξεκίνησε στις 11 Μαρτίου του 2016.

* Η σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη

 

TRANSFORMERS RESCUE BOTS

Παιδική σειρά αμερικανικής και καναδικής συμπαραγωγής 2011 – 2012

Πρεμιέρα Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 08:20

Η σειρά  ακολουθεί τις περιπέτειες τεσσάρων νεαρών Transformers Rescue Bots,  του Χίτγουέιβ, του Μπούλντερ, του Μπλέιντς και του Τσέις καθώς και των συνοδοιπόρων τους στη Γη, της οικογένεια Μπερνς και του 9 χρονου γιου τους, Κόντι. Οι Rescue Bots έχουν επιφορτιστεί με μια σημαντική αποστολή από τον αρχηγό τους  Optimus Prime. Να μελετήσουν τις αντιδράσεις και τους τρόπους της ανθρωπότητας και να προστατεύσουν την ανθρωπότητα στο νησί του Griffin Rock, μια ιδιαίτερα τεχνολογικά προηγμένη περιοχή όπου όλα μπορούν να συμβούν. Όποια και να είναι η επικείμενη απειλή, οι Rescue Bots ποτέ δεν θα διστάσουν να σώσουν, όποιον τους έχει ανάγκη. Παράλληλα, ο Κόντι διδάσκει στους Rescue Bots πώς να ζούνε μέσα στην ανθρωπότητα  ενώ ταυτόχρονα ανακαλύπτει και ο ίδιος μερικά πράγματα για τον εαυτό του…

* Η σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη

TIMMY TIME

Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων βρετανικής παραγωγής 2012

Πρεμιέρα Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο  και Κυριακή στις 08:50

Ως το μοναδικό «αρνί στο κοπάδι», ο Timmy είχε συνηθίσει να περνάει πάντα το δικό του. Τώρα, για πρώτη φορά πρέπει να μάθει να συμβιώνει και να συνυπάρχει με τα υπόλοιπα μικρά ζώα.

Ο εγωιστής και ατίθασος Timmy πηγαίνει στον …παιδικό σταθμό. Εκεί, πρέπει να μάθει να μοιράζεται πράγματα με τα άλλα ζωάκια και να υπολογίζει και τα δικά τους αισθήματα, όχι μόνο τα δικά του.

Ο Timmy έχει ιδιαίτερες ικανότητες στο ποδόσφαιρο αλλά πλέον πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι δεν αρκεί να ξέρεις να κλωτσάς την μπάλα. Πρέπει και να την πασάρεις.

Η Harriet Heron και ο Osbourne Owl, που διευθύνουν τον …παιδικό σταθμό, έχουν πολλή δουλειά αλλά τελικά ο Timmy μαθαίνει να ζει αρμονικά με τους μικρούς του φίλους, ακόμα και αν αυτοί έχουν γούνες, φτερά ή ακόμα και …αγκάθια.

Κάθε επεισόδιο της σειράς περιγράφει μία ημέρα στον παιδικό σταθμό. Βλέπουμε πώς περνούν ο Timmy και οι φίλοι του. Η καθημερινή ρουτίνα, συνήθως διακόπτεται όταν ο Timmy ή κάποιο άλλο ζωάκι παραφέρεται. Τότε αρχίζουν να μαλώνουν και τελικά με τη βοήθεια των δασκάλων τους, μαθαίνουν την αξία της αρμονικής συνύπαρξης και του αμοιβαίου συμβιβασμού.

Ο Timmy είναι ο κεντρικός χαρακτήρας και οι ιστορίες περιστρέφονται γύρω από αυτόν. Οι διηγήσεις είναι απλές και μπορούν να εξιστορηθούν χωρίς διαλόγους, μόνο μέσω των εκφράσεων, των χειρονομιών καθώς και βοηθητικών ήχων.

Ο Timmy μαθαίνει σε κάθε επεισόδιο κάτι καινούργιο, τόσο για τον εαυτό του όσο και για τους φίλους του, μέσα από τις απλές καθημερινές δραστηριότητες του σχολείου.

* Η σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη

ΒΟΒΒΥ AND BILL

Παιδική σειρά καναδικής και γαλλικής συμπαραγωγής 2015

Πρεμιέρα Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 10:00

Ο Μπόμπι και ο Μπιλ είναι η χαρούμενη ιστορία μιας ωραίας παρέας. Του Μπόμπι, ενός  νεαρού αγοριού, του Μπιλ, ενός Cocker Spaniel και της Καρολίν, μιας  μοντέρνας χελώνας, που λατρεύει το skateboard!

Οι τρεις φίλοι είναι αχώριστοι και μαζί ζουν τις πιο τρελές και διασκεδαστικές περιπέτειες!

Με τα αγαπημένα του, ασυνήθιστα κατοικίδια ζώα στο πλευρό του,  ο Μπόμπι μπορεί να κάνει τα πάντα! Δηλαδή, σχεδόν τα πάντα! Ο Μπόμπι και οι πιστοί του σύντροφοι θα σας μαγέψουν και θα σας διασκεδάσουν. Μια τηλεοπτική παιδική σειρά πολύ υψηλής ποιότητας.

Το ομώνυμο κόμικ δημιουργήθηκε το 1959 από τον Βέλγο Jean Roba.

* Η σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη

ΜΠΟΜΠ, Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ (BOΒ, THE BUILDER)

Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων, βρετανικής παραγωγής 2015.

Πρεμιέρα Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 12:00

Μια συναρπαστική σειρά με όλα εκείνα τα στοιχεία, που ξετρελαίνουν τα μικρά παιδιά: χρώματα, χώμα, νερό, μπουλντόζες, μπετονιέρες, φορτηγά με φαγάνες, ένας χοντρός-χοντρός οδοστρωτήρας, μηχανές παραμυθένιες, που μιλάνε, γελάνε, δουλεύουν και πάνω απ’ όλα βοηθάνε το αφεντικό τους, τον Μπομπ, τον Μάστορα!

Ο Μπομπ είναι ο καλύτερος μάστορας του κόσμου. Και αυτό δεν οφείλεται μόνο στις μοναδικές χειρονακτικές του ικανότητες, αλλά και στους πολύ καλούς του φίλους που δεν είναι άλλοι από τις αγαπημένες του μηχανές. Μια επεισοδιακή συντροφιά, που κάθε φορά μεγαλώνει με νέους φίλους και ζει απίστευτες περιπέτειες.

Ο Μπομπ, ο μάστορας και η καλοδουλεμένη ομάδα του από μηχανήματα, είναι έτοιμοι να αναλάβουν οποιοδήποτε έργο. Από μικροεπισκευές και διορθώσεις μέχρι μεγάλης κλίμακας κατασκευές!

Με την ομαδική εργασία και αγάπη τους για τις κάθε είδους δημιουργία, ο Μπομπ και οι φίλοι του είναι ζωντανό παράδειγμα της δύναμης της θετικής σκέψης, της επίλυσης προβλημάτων και της ενδυνάμωσης. Το πιο σημαντικό  όμως είναι αυτό: δεν έχει σημασία τι δουλειά αναλαμβάνει η ομάδα, αποδεικνύουν ότι με τη χαρά και τη διασκέδαση γίνεται σωστά η δουλειά!

Κάθε φόρα, που μία δουλειά πρέπει να γίνει ο Μπομπ ρωτά τους φίλους του τραγουδιστά «Μπορούμε να την κάνουμε;» και αυτοί του απαντούν με μια φωνή «Ναι, μπορούμε!». Η παρέα του «μικρού μάστορα της τηλεόρασης» δίνει μαθήματα φιλίας, συνεργασίας και ομαδικού πνεύματος σε όλους.

*Η σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη.

DRAGONS: DEFENDERS OF BERK

Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής 2015

Πρεμιέρα Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 12:30

Στο νησί Μπερκ, οι κάτοικοι του Βίκινγκς και οι πρώην ορκισμένοι εχθροί τους Δράκοι, ζουν πια όλοι μαζί ειρηνικά αν και η συνύπαρξη τους δεν είναι πάντα τόσο αρμονική όσο θα φανταζόταν κάνεις. Οι περιπέτειες του Χίκαπ, του Τουθλες, των φίλων τους Βίκινγκ και των δράκων, συνεχίζονται καθώς αναλαμβάνουν πλέον τα νέα τους καθήκοντα ως υπερασπιστές του Μπερκ! Δεν είναι πια αρχάριοι εκπαιδευτές δράκων. Από εδώ και πέρα ο Χίκαπ και οι φίλοι του θα  αντιμετωπίσουν πολλές απειλές καθώς και νέους δράκους, που κρύβουν πολλές εκπλήξεις.  Για να καταφέρουν να αντιμετωπίσουν τις πρωτόγνωρες προκλήσεις και πλάσματα με απίστευτες δυνάμεις, που απειλούν την ύπαρξη του νησιού, θα συνεργαστούν με τους γενναίους, νέους φίλους τους και τους πιστούς δράκους συμμάχους τους…

*Η σειρά βασίζεται στην ταινία κινουμένων σχεδίων του 2010 «Πώς να εκπαιδεύσετε το δράκο σας»