current views are: 16

13 Σεπτεμβρίου 2016
Δημοσίευση11:05

«Real Steel»: Γροθιά από ατσάλι, σε A’ τηλεοπτική προβολή

Σε έναν κόσμο που τα ρομπότ είναι πυγμάχοι, ο Χιου Τζάκμαν ανακαλύπτει τον επόμενο πρωταθλητή!

 

Δημοσίευση 11:05’

Σε έναν κόσμο που τα ρομπότ είναι πυγμάχοι, ο Χιου Τζάκμαν ανακαλύπτει τον επόμενο πρωταθλητή!

 

Σε έναν κόσμο που τα ρομπότ είναι πυγμάχοι, ο Χιου Τζάκμαν ανακαλύπτει τον επόμενο πρωταθλητή!

Οι ατσάλινοι μποξέρ ανεβαίνουν στο ρινγκ την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στις 22:00, στην ταινία «Real Steel», που θα μεταδώσει ο Alpha σε Α’ τηλεοπτική προβολή.

Στο Ντιτρόιτ του κοντινού μέλλοντος, το σταθερά δημοφιλές σπορ της πυγμαχίας έχει περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο, αυτό της υψηλής τεχνολογίας. Πάνω στο ρινγκ, οι γροθιές δεν ανταλλάσσονται από ανθρώπους, αλλά από γιγαντόσωμα, ανθρωπόμορφα ρομπότ. Στο περιθώριο αυτών των αγώνων, ο Τσάρλι Κέντον, ξεπεσμένος μποξέρ, αναπολεί τις ημέρες της παλιάς δόξας, τότε που, με τη φυσική του δύναμη, βρισκόταν στο επίκεντρο των αγώνων. Τώρα, προσπαθεί απλώς να επιβιώσει κατασκευάζοντας ρομπο-πυγμάχους από παλιοσίδερα. Όταν, όμως, κάποια μέρα ο ανήλικος γιος του, Μαξ, με τον οποίο είχαν αποξενωθεί, ανακαλύψει τυχαία ένα εγκαταλελειμμένο και μισοκατεστραμμένο ρομπότ παλιάς τεχνολογίας, όλα θα αλλάξουν. Ο Τσάρλι δεν χάνει την ευκαιρία. Αποφασίζει μαζί με τον γιο του να ξαναφτιάξουν το ρομπότ και με σκληρή προπόνηση να επιστρέψουν στα ρινγκ για να κερδίσουν το πολυπόθητο τρόπαιο της νίκης…

Ο «Ρόκι» συναντά τον… «Εξολοθρευτή» σε μια συναρπαστική περιπέτεια, βασισμένη στο διήγημα «Steel» του διακεκριμένου μυθιστοριογράφου Ρίτσαρντ Μάθεσον («Duel», «What Dreams May Come», «I am Legend»). O Καναδός Σον Λέβι  σκηνοθετεί τους Χιου Τζάκμαν και Ντακότα Γκόγιο («Thor») στους ρόλους ενός πατέρα που αναπολεί τις παλιές καλές μέρες κι ενός γιου που αναζητά απεγνωσμένα μια πατρική φιγούρα, σε μια φουτουριστική, αλλά ανθρώπινη ταινία δράσης, με φόντο τους πιο ανατρεπτικούς αγώνες πυγμαχίας που παρακολουθήσατε ποτέ! Μια ταινία, στην οποία η προηγμένη τεχνολογία του motion capture και των animatronics συμβαδίζει με την πολύτιμη εμπειρία του βετεράνου πρωτοπυγμάχου και Χρυσού Ολυμπιονίκη Σούγκαρ Ρέι Λέοναρντ, ο οποίος σε αυτή την ταινία εκτελεί χρέη συμβούλου της παραγωγής σε θέματα… νοκ άουτ!

 

REAL STEEL

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής παραγωγής 2011

Σκηνοθεσία: Σον Λέβυ

Σενάριο: Τζον Γκάτινς, Νταν Γκίλροϊ

Ηθοποιοί: Χιου Τζάκμαν, Ντακότα Γκόγιο, Εβάντζελιν Λίλι, Άντονι Μακί, Κέβιν Ντάραντ