MEDIA

«Δίδυμα Φεγγάρια»: Πρεμιέρα του 2ου κύκλου

Δημοσίευση 29 Σεπτεμβρίου 2016, 17:02 / Ανανεώθηκε 29 Σεπτεμβρίου 2016, 15:42
«Δίδυμα Φεγγάρια»: Πρεμιέρα του 2ου κύκλου
Facebook Twitter Whatsapp

Όλα ανατρέπονται και οι ήρωες καλούνται για ακόμα μία φορά, να αφήσουν πίσω τις επιθυμίες τους και να αντιμετωπίσουν τη σκληρή πραγματικότητα!

Πρεμιέρα του 2ου κύκλου τη Δευτέρα 03 Οκτωβρίου στις 20:00, στον ΑΝΤ1.

Τα Δίδυμα Φεγγάρια επιστρέφουν από τη Δευτέρα 03 Οκτωβρίου και καθημερινά στις 20:00 με τον 2o Κύκλο και με συγκλονιστικές εξελίξεις στις ζωές των πρωταγωνιστών.

Όλα ανατρέπονται και οι ήρωες καλούνται για ακόμα μία φορά, να αφήσουν πίσω τις επιθυμίες τους και να αντιμετωπίσουν τη σκληρή πραγματικότητα!

Η συγκατοίκηση του Παύλου και της Αλίκης θα φέρει ποικίλες αντιδράσεις από τον περίγυρο τους. Όταν η Αγάπη το μαθαίνει ξεσπάει και βάζει σε δίλημμα τον Παύλο, ενώ μιλάει πολύ άσχημα στην Ελισάβετ αλλά και στην Αλίκη, αφήνοντας τη μητέρα της σε κατάσταση σοκ... Η Λίτσα μόλις μαθαίνει για την συγκατοίκηση, ζηλεύει και φυσικά ετοιμάζεται να επέμβει δυναμικά. Όταν λέει στον Δημήτρη τα νέα, αυτός με την πρώτη ευκαιρία αγνοεί την Σίλα, με την οποία δεν τα πάνε καλά και προσεγγίζει την Ελισάβετ με στόχο πάντα, το χρήμα και την κοινωνική του αναβάθμιση.

Η Αγάπη στο μεταξύ μαθαίνει για την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Στέργιος και σπεύδει να τον δει, αντιμετωπίζοντας στην αρχή την άρνηση του, η οποία είναι μέρος του σχεδίου του για να την κάνει να έρθει κοντά του… Την πείθει ότι βρίσκεται σε αναπηρική καρέκλα εξ’ αιτίας μιας υποτιθέμενης αποτυχημένης επέμβασης στην πλάτη. Οι τύψεις που θα νιώσει η Αγάπη θα την οδηγήσουν σε μια μοιραία απόφαση, καταστροφική για την σχέση της με τον Φίλιππο! Παράλληλα η Μάρθα βρίσκει την ευκαιρία και πολιορκεί με μεγαλύτερη επιμονή τον Φίλιππο…

Όσο περνάει ο χρόνος, η Αλίκη συνειδητοποιεί, από την απότομη συμπεριφορά του, πόσο σκληρός παραμένει ο Παύλος και στην προσπάθεια της να σώσει τη σχέση τους, του ξεκαθαρίζει ότι δε μπορεί να το αντέξει. Η πρωτοβουλία της Ελισάβετ να εγκατασταθεί με το παιδί, μαζί τους στο σπίτι, δε θα του αφήσει πολλά περιθώρια.

Αναταραχές φέρνει στο σπίτι τους και μια ακραία πράξη της Λαμπρινής, η οποία αποκαλύπτει τον αληθινό της χαρακτήρα…

 

Δευτέρα 03 Οκτωβρίου 2016

1ο επεισόδιο

Η Αλίκη είναι σοκαρισμένη από την αντίδραση της Αγάπης. Την ίδια στιγμή η Αμαλία κι η Αρετή ενημερώνουν την Αγάπη για την κατάσταση του  Στέργιου και την αναστατώνουν. Το μοιράζεται με τον Φίλιππο, ο οποίος της υπόσχεται να τη βοηθήσει να βρει το Στέργιο. Παράλληλα ο Στέργιος δέχεται την επίσκεψη του Ορέστη, του καινούργιου συνεργάτη του. Συγχρόνως η Σίλα προσπαθεί ανεπιτυχώς να σταματήσει την εισβολή της Λίτσας στο καινούργιο τους σπίτι με το Δημήτρη, ενώ ο Αντώνης δέχεται την αιφνίδια επίσκεψη της Αφροδίτης, που του ζητάει πίσω τη δουλειά της και παρορμητικά της εκφράζει το ερωτικό του ενδιαφέρον. Ο Παύλος πείθει την Αλίκη να μετακομίσει στο σπίτι του, πράγμα που δημιουργεί αντιδράσεις απ’ το περιβάλλον. Στην Πάρο η Μαρουσώ λιποθυμά μπροστά στα μάτια του Νικόλα, που παθαίνει σοκ. Την ίδια στιγμή ο Φίλιππος και η Αγάπη είναι στα ίχνη του Στέργιου. Λίγο αργότερα η Αγάπη αντιμετωπίζει την Ελισάβετ με απρόσμενο τρόπο.

 

Τρίτη 04 Οκτωβρίου 2016

2o επεισόδιο

Η Αγάπη βρίζει την Ελισάβετ και κατηγορεί την Αλίκη για ό,τι έχει συμβεί τις τελευταίες μέρες. Στο μεταξύ, ο Νικόλας τρομάζει πολύ από το αναπάντεχο γεγονός που είδε και κλείνεται πάλι στον εαυτό του, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στον Φίλιππο. Η Λίτσα μαθαίνει ότι η Αλίκη μετακόμισε στο σπίτι του Παύλου και σκάει απ’ το κακό της!  Θα επέμβει δυναμικά για άλλη μία φορά.. Αμέσως μεταφέρει τα νέα στον Δημήτρη που ξαφνικά, μετά από αυτή την εξέλιξη, δείχνει να ενδιαφέρεται για την Ελισάβετ με στόχο το χρήμα και την κοινωνική του αναβάθμιση. Ο Φίλιππος αγνοεί ό,τι του έχει πει η Αγάπη και αποφασίζει να πάει με την Λένια στο σπίτι του Παύλου. Η Αγάπη μαθαίνει που μένει ο Στέργιος και πηγαίνει και τον βρίσκει..

 

Τετάρτη 05 Οκτωβρίου 2016

3o επεισόδιο

Ο Στέργιος διώχνει την Αγάπη απ’ το σπίτι του και την ίδια στιγμή ο Φίλιππος πηγαίνει τη Λένια να δει τον Παύλο κι εκεί δηλώνει σαφώς τη θέση του υπέρ της σχέσης του Παύλου και της Αλίκης. Παράλληλα ο Δημήτρης, που η Σίλα τον αποφεύγει ερωτικά και οι τσακωμοί τους είναι πλέον συχνοί, ακολουθεί τις συμβουλές της Λίτσας και προσεγγίζει την Ελισάβετ με τρυφερό τρόπο. Συγχρόνως η Αμαλία συναντιέται με τον Αντώνη Παπάζογλου στο μοναστήρι και του κάνει πρόταση να δουλέψει στην εταιρεία της. Η Αρετή βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να αρνηθεί να ακολουθήσει την Αγάπη, γιατί ο Παύλος την έχει περισσότερη ανάγκη. Και σα να μη φτάνει αυτό, ο Παύλος την εξουσιοδοτεί να ενημερώσει την Αγάπη, πως έχει κάνει δεκτή την παραίτησή της στην εταιρεία. Λίγη ώρα αργότερα ο Παύλος πηγαίνει την Αλίκη με το αυτοκίνητο στην αγορά και στο δρόμο έχουν ένα άσχημο τρακάρισμα.

 

Πέμπτη 06 Οκτωβρίου 2016

4o επεισόδιο

Η Αρετή και ο Βαγγέλης μαθαίνουν για το τρακάρισμα του Παύλου και σπεύδουν στο νοσοκομείο για να δούνε τι έχει γίνει. Η Αγάπη ανακαλύπτει ότι ο Φίλιππος πήγε τη Λένια στο σπίτι του Παύλου χωρίς την άδειά της και γίνεται έξαλλη μαζί του. Για πρώτη φορά μαθαίνουμε την αλήθεια και βλέπουμε με ποιο τρόπο ο Στέργιος κατέληξε στην αναπηρική καρέκλα. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης και η Σίλα έρχονται σε πολύ μεγάλη αντιπαράθεση για ένα επαγγελματικό θέμα και ο Δημήτρης της λέει ότι αν αυτή δεν κάνει πίσω, θα χωρίσουν! Η Αλίκη, συγκλονίζεται όταν συνειδητοποιεί ότι ο Παύλος έχει παραμείνει το ίδιο σκληρός όλα αυτά τα χρόνια και η σχέση τους περνάει σοβαρή κρίση…

 

Παρασκευή 07 Οκτωβρίου 2016

5o επεισόδιο

Μ’ ένα τεράστιο ψέμα ο Στέργιος πείθει την Αγάπη, ότι βρίσκεται σε αναπηρική καρέκλα, εξ’ αιτίας ενός όγκου που ανακάλυψε στην πλάτη του στην Ιταλία, και του τραγικού λάθους που έκανε ο χειρούργος εκεί… Η Αγάπη αποκαμωμένη πια από τις τύψεις κάνει το μοιραίο βήμα, που θα είναι απόλυτα καταστροφικό για τη σχέση της με τον Φίλιππο… Ταυτόχρονα ο Δημήτρης, μη μπορώντας να ξεκαθαρίσει τα συναισθήματά του απέναντι στη Σίλα και την Ελισάβετ, συνεχίζει να κινείται σε διπλό ταμπλό… Η Αλίκη ξεκαθαρίζει στον Παύλο ότι δεν μπορεί να αντέξει την σκληρή και απότομη πλευρά του χαρακτήρα του και του αποσπά την υπόσχεση ότι θα αλλάξει… Και θα αναγκαστεί να το κάνει, γιατί η Ελισάβετ, χωρίς να ενημερώσει κανέναν, φτάνει στο σπίτι του με τις βαλίτσες της και το παιδί της στην αγκαλιά, προκειμένου να συγκατοικήσει μαζί τους! 

 

www.antenna.gr/didymafeggaria     

#DidymaFeggaria 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr