current views are: 9

1 Νοεμβρίου 2016
Δημοσίευση06:21

Τα «ήξεις… αφίξεις» Λαζόπουλου σε μια… χλιαρή συνέντευξη

Με ήξεις αφίξεις κουβέντες περί της παραμονής του η όχι στον Alpha ο Λάκης Λαζόπουλος έδωσε μια πολυαναμενόμενη αλλά ελάχιστα ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο ΟΛΑ.

Δημοσίευση 06:21’

Με ήξεις αφίξεις κουβέντες περί της παραμονής του η όχι στον Alpha ο Λάκης Λαζόπουλος έδωσε μια πολυαναμενόμενη αλλά ελάχιστα ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο ΟΛΑ.

Με ήξεις αφίξεις κουβέντες περί της παραμονής του η όχι στον Alpha ο Λάκης Λαζόπουλος έδωσε μια πολυαναμενόμενη αλλά ελάχιστα ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο ΟΛΑ. Αν θέλουμε να αποκρυπτογραφήσουμε τις κουβέντες του, καταλάβαμε καλά, την πρόθεση του να ρίξει γέφυρες, την πάγια θέση του ότι ευγνώμων ει τον κ. Δ. Κοντομηνά και ότι καταλαβαίνει ότι πάνω στα νεύρα του ο ιδιοκτήτη του Alpha μπορεί να είπε μια κουβέντα παραπάνω, αλλά εκείνος τα νεύρα δεν τα βάζει στη ζυγαριά. Αλλά στο Τσαντίρι καθώς είπε θα γινόταν, μετά το Φεβρουάριο όποτε έχουμε καιρό να ψάχνουμε…..

Κατά τα αλλά στο στόχαστρο αυτήν την εποχή είναι το διαδίκτυο με τους εκπαιδευμένους εγκληματίες  που πληρώνονται για να υβρίζουν και να εξοντώνουν και ότι από τους 1000 δημοσιογράφους οι 999 είναι δεξιοί. Είμαι εκεί που ήμουνα είπε στον ΑΛΦΑ είμαι 11 χρονιά, είναι ο χώρος μου. Ξεκαθάρισε ότι μιλάει με τον κ. Κοντομηνά, αλλά απέφυγε να πει ότι βρίσκεται στα πλάνα Του καναλιού, όπως έκανε άλλες φορές.

Μετά η κουβέντα μεταφέρθηκε στην πολιτική όπου έγινε μια επιχείρηση «μάζωξης» όσων υπερασπιζόταν με πάθος τόσο καιρό για να του καταλογιστεί ότι από την σάτιρα πέρασε στην προπαγάνδα. Συμπερασματικά, γνωρίζει αλλά δεν λέει. Ίσως δεν είναι και η ώρα…..πάντως το γεγονός ότι δεν εμφανίζεται πουθενά, πλάι στο κάνω αλί η σε εκπομπές στις δύσκολες ώρες κάτι θα πρέπει να σημαίνει. Άποψη μας, που όμως ο κ. Λαζόπουλος δεν βγήκε στο τηλέφωνο να την αρνηθεί η να την επιβεβαιώσει είναι ότι υπάρχει λήξη συνεργασίας. Πιθανά με συναινετικό τρόπο…..


σχετικα αρθρα