current views are: 17

29 Δεκεμβρίου 2016
Δημοσίευση14:00

«Το σόι σου»: 31 Δεκεμβρίου (φωτό)

Μας άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού τους. Μπήκαμε στις ζωές τους. 

Δημοσίευση 14:00’

Μας άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού τους. Μπήκαμε στις ζωές τους. 

Μας άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού τους. Μπήκαμε στις ζωές τους. Τους αγαπήσαμε. Είδαμε κάπου ανάμεσά τους έναν από εμάς ή κάποιον από τη δική μας οικογένεια.

Και βεβαίως αναφωνήσαμε: «μα αυτό είναι το… δικό μας σόι!»

Το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, στις 21:00, στον Alpha, θυμόμαστε περασμένα Χριστούγεννα του τρομερού σογιού.

Τριαντάφυλλοι και Χαμπέοι θέτουν το καυτό ερώτημα των ημερών «Υπάρχει Άη Βασίλης;».

 

«Το σόι σου – Και οι 7 ήταν υπέροχοι»

Σενάριο: Νίκος Μήτσας – Δήμητρα Τσόλκα

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός

Οι μικρές κόρες του Σάββα και της Λυδίας γράφουν γράμμα στον Αϊ-Βασίλη και, εκτός από δώρα, του ζητούν να μην τσακωθούν φέτος οι παππούδες και οι γιαγιάδες τους. Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι υπάρχει Αϊ-Βασίλης, γιατί οι φίλες τους τους λένε το αντίθετο. Εν όψει της συνάντησης των δύο οικογενειών για την Παραμονή των Χριστουγέννων στο σπίτι των Χαμπέων, τα μέλη των δύο οικογενειών παίρνουν εξίσου σοβαρά και τους δύο προβληματισμούς των κοριτσιών και αποφασίζουν να αναλάβουν δράση. Η Αλεξάνδρα και ο Βαγγέλης αγαπημένοι; Ίσως και να γίνεται… Ο Αϊ-Βασίλης, όμως, υπάρχει τελικά;

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Ευθύμης Ζησάκης, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Γωγώ Καρτσάνα.