current views are: 13

29 Δεκεμβρίου 2016
Δημοσίευση16:00

«Art Week» με τη Λένα Αρώνη

Το «Art Week» είναι η εκπομπή που κάθε εβδομάδα παρουσιάζει μερικούς από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες. 

Δημοσίευση 16:00’

Το «Art Week» είναι η εκπομπή που κάθε εβδομάδα παρουσιάζει μερικούς από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες. 

«Art Week»

Με τη Λένα Αρώνη

Το «Art Week» είναι η εκπομπή που κάθε εβδομάδα παρουσιάζει μερικούς από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες. Η Λένα Αρώνη συνομιλεί με μουσικούς, σκηνοθέτες, λογοτέχνες, ηθοποιούς, εικαστικούς, με ανθρώπους οι οποίοι, με τη διαδρομή και την αφοσίωση στη δουλειά τους, έχουν κατακτήσει την αναγνώριση και την αγάπη του κοινού.

Μιλούν στο «Art Week» για τον τρόπο με τον οποίον προσεγγίζουν το αντικείμενό τους και περιγράφουν χαρές και δυσκολίες που συναντούν στην πορεία τους.

Η εκπομπή ευελπιστεί να ανάδειξει το προσωπικό στίγμα Ελλήνων καλλιτεχνών, που έχουν εμπλουτίσει τη σκέψη και την καθημερινότητα του κοινού που τους ακολουθεί.

 

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 1η Ιανουαρίου 2017, στις 17:30, στην ΕΡΤ2

Εορταστική εκπομπή: «Νατάσσα Μποφίλιου, Θέμης Καραμουρατίδης, Γεράσιμος Ευαγγελάτος και Ελένη Βιτάλη»

Πρωτοχρονιά στο «Art Week». Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος μιλούν στη Λένα Αρώνη για μουσική, φιλία και για δεσμούς αγάπης. Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, η Ελένη Βιτάλη, σε μια εξομολογητική συνέντευξη, μιλάει για την προσωπική της πορεία, τα νεανικά της πρότυπα, την αγάπη της για το τραγούδι, τη μουσική και την οικογένεια.