current views are: 9

23 Ιανουαρίου 2017
Δημοσίευση17:00

Μώλωπες, γρατζουνιές, σκισμένα ρούχα και μαυρισμένα μάτια στο «Rising Star»

Μια γεύση για το τι πρόκειται να συμβεί στην φάση των “DUELS” του «Rising Star», επιχειρεί να μας δώσει το νέο διαφημιστικό

Δημοσίευση 17:00’

Μια γεύση για το τι πρόκειται να συμβεί στην φάση των “DUELS” του «Rising Star», επιχειρεί να μας δώσει το νέο διαφημιστικό

Μια γεύση για το τι πρόκειται να συμβεί στην φάση των “DUELS” του «Rising Star», επιχειρεί να μας δώσει το νέο διαφημιστικό που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον “αέρα”.

Με τον φακό να εισβάλλει κυριολεκτικά από το παράθυρο, μεταφερόμαστε σε μία αρμονική «οικογενειακή» φωτογράφιση άλλης εποχής. H κριτική επιτροπή του show ποζάρει στον φακό, ενώ τον ρόλο του φωτογράφου και βοηθού φωτογράφου παίζουν ο Γιώργος Λιάγκας και η Καλομοίρα αντίστοιχα.

Την αποκάλυψη του concept κάνει ένα κοντινό πλάνο, που περνάει από όλους τους κριτές με τη σειρά. Μώλωπες, γρατζουνιές, σκισμένα ρούχα και μαυρισμένα μάτια συνθέτουν μία εικόνα που ξενίζει το μάτι, αλλά περιγράφει με έναν εξαιρετικό μαγικό ρεαλισμό το τι πρόκειται να δούμε στην επόμενη φάση του μουσικού talent show.

Ο ΑΝΤ1 μας υπόσχεται, έτσι, επικές «μονομαχίες» που θα μείνουν ανεξίτηλες στην τηλεοπτική ιστορία για την ένταση, το πάθος και το «μένος» που θα δείξουν οι κριτές στους μεταξύ τους αγώνες.

Το δημιουργικό concept ανήκει στη Frank&Fame και η παραγωγή έγινε από τον ΑΝΤ1 με σκηνοθέτη τον Κώστα Τριπύλα.