current views are: 19

7 Φεβρουαρίου 2017
Δημοσίευση09:43

«Το σόι σου»: Σε σύμβουλο γάμου ο Σάββας και η Λυδία!

«Το σόι σου»: Τετάρτη 8 & Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στις 21:00, στον Alpha

 

Δημοσίευση 09:43’

«Το σόι σου»: Τετάρτη 8 & Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στις 21:00, στον Alpha

 

«Το σόι σου»: Τετάρτη 8 & Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στις 21:00, στον Alpha

Μας άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού τους. Μπήκαμε στις ζωές τους. Τους αγαπήσαμε. Είδαμε κάπου ανάμεσά τους έναν από εμάς ή κάποιον από τη δική μας οικογένεια.

Απολαύσαμε τις τρέλες της μαμάς. Μοιραστήκαμε τις ανησυχίες του μπαμπά. Γελάσαμε με τα νεύρα της πεθεράς. Συγκινηθήκαμε με τις ερωτικές απογοητεύσεις των αδελφών. Κρύψαμε τα αθώα μυστικά της νύφης. Ακούσαμε με υπομονή τα ξεσπάσματα του γαμπρού.

Και βεβαίως αναφωνήσαμε: «μα αυτό είναι το… δικό μας ΣΟΪ!»

                                                              

Ο Σάββας, η Λυδία και το… πλήρες σετ των τρομερών συγγενών τους επιστρέφουν δριμύτεροι.

Οι Τριαντάφυλλοι και οι Χαμπέοι έρχονται, για 3η συνεχόμενη χρονιά, για να στρώσουν το οικογενειακό τους τραπέζι με χορταστικές μερίδες γέλιου, για να φάνε, για να «φαγωθούν», για να μαλώσουν, για να αγαπηθούν, μα πάνω απ’ όλα για να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους!

Το πιο αγαπημένο «ΣΟΪ» της ελληνικής τηλεόρασης έρχεται πιο αστείο, πιο απρόβλεπτο, πιο ανατρεπτικό, βρίσκοντας και πάλι μια αφορμή για να κάνει τα βράδια μας ενδιαφέροντα.

 

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

« Ο δικηγόρος του διαβόλου»

Σενάριο: Δήμητρα Τσόλκα

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός

Η Λυδία, βλέποντας πόσο έχει βελτιωθεί ο γάμος μιας φίλης της, που ήταν στα πρόθυρα διαζυγίου, μετά από κάποιες συνεδρίες με έναν γνωστό σύμβουλο γάμου, προτείνει στον Σάββα να τον επισκεφτούν και εκείνοι. Ο Σάββας ταράζεται γιατί φοβάται μήπως υπάρχει κάποιο σοβαρό θέμα στη σχέση τους, που εκείνος αγνοεί. Η Λυδία τον καθησυχάζει και τον διαβεβαιώνει ότι δεν έχει πρόβλημα με τον γάμο τους, απλώς πιστεύει ότι με τη βοήθεια του ειδικού θα μπορούν στο μέλλον να αποφεύγουν ακόμα και τα μικρο-καβγαδάκια που προκύπτουν κάθε τόσο μεταξύ τους. Το ραντεβού με τον σύμβουλο γάμου κλείνεται και οι δυο τους πάνε στους Χαμπέους να αφήσουν τα παιδιά με τη δικαιολογία ότι έχουν ραντεβού με δικηγόρο για κάποια θέματα της δουλειάς της Λυδίας.  Κι ενώ το ζευγάρι φεύγει σίγουρο ότι τους έπεισε για τον λόγο που πρέπει να κρατήσουν τις μικρές, επιστρέφοντας να τις πάρουν τους περιμένει μία τεράστια έκπληξη…

 

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

«Μαύρα Σκοτάδια»

Σενάριο: Γιάννης Διακάκης

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός

Ο Σάββας ξυπνάει, η Λυδία του ανοίγει τις κουρτίνες, αλλά φως δεν βλέπει… Τι του συμβαίνει; Τυφλώθηκε; Ο Σάββας πανικοβάλλεται και αρχίζει να ζητά βοήθεια απ’ τη Λυδία, η οποία απευθύνεται στο Μενέλαο. Τα πράγματα τελικά δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαντάζονταν, αλλά χρειάζεται χρόνος. Το κακό, βέβαια, είναι ότι την επόμενη μέρα τους περιμένει για φαγητό η Αλεξάνδρα, και ο Σάββας ως σωστός γιος φοβάται την αντίδραση της ελληνίδας μάνας όταν μάθει ότι το παιδί της κάτι έπαθε. Προσπαθούν, λοιπόν, με κάθε τρόπο να ακυρώσουν την κυριακάτικη επίσκεψη, αλλά άμα δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ… Η Αλεξάνδρα επισκέπτεται τον Σάββα, ο οποίος προσποιείται ότι όλα είναι καλά, ενώ στην πραγματικότητα βρίσκεται σε μαύρα σκοτάδια.

 

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Ευθύμης Ζησάκης, Ιωάννα Ασημακοπούλου.

 «Το σόι σου»: Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, στις 21:00