current views are: 11

10 Φεβρουαρίου 2017
Δημοσίευση17:20

«Traction»: Η Σία Κοσιώνη και η Άννα Μπουσδούκου απολαμβάνουν τη θηριώδη 5λιτρη Mustang

Στο νέο επεισόδιο του Traction, δύο όμορφες κυρίες κάνουν την επιθυμία τους πραγματικότητα χάρη στον Κώστα Στεφανή. 

Δημοσίευση 17:20’

Στο νέο επεισόδιο του Traction, δύο όμορφες κυρίες κάνουν την επιθυμία τους πραγματικότητα χάρη στον Κώστα Στεφανή. 

Στο νέο επεισόδιο του Traction, δύο όμορφες κυρίες κάνουν την επιθυμία τους πραγματικότητα χάρη στον Κώστα Στεφανή. Η Σία Κοσιώνη και η Άννα Μπουσδούκου, που είχαν ευχηθεί να ξαναβρεθούν δίπλα στον Κώστα σε ένα γύρισμα της εκπομπής, απολαμβάνουν τις δυνατότητες της θηριώδους, 5λιτρης Mustang στο Kartodromo Αφιδνών, με εκείνον στο κάθισμα του οδηγού. Η συνέχεια επί της οθόνης την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου  στις 16.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής:

Nissan Qashqai 1.2T 130hp

Το επιτυχημένο Qashqai αποκτά μια ακόμη πιο δυνατή και αποδοτική έκδοση με τούρμπο κινητήρα βενζίνης,  ισχύ 135 ίππων και ροπή 20,6 κιλών στις 3800 στροφές!

Fiat Fullback

Ο Θωμάς θέλει να γίνει διακοσμητής εξωτερικών χώρων όμως η Ινώ τον επαναφέρει στην πραγματικότητα… Το Fiat Fullback είναι ένα εύχρηστο Pick Up το οποίο ενδείκνυται για επαγγελματίες, διαθέτοντας παράλληλα και στοιχεία που συναντάμε σε SUV.

VW Passat Alltrack

Με μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και μόνιμη τετρακίνηση -αλλά με ένα ευφυές, αυτόματο σύστημα εμπλοκής των πίσω τροχών όταν ανιχνεύονται συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης- το Passat Alltrack της Volkswagen είναι το όνειρο του περιπετειώδη οικογενειάρχη: Πολυτέλεια, ποιότητα κατασκευής και κύλισης, απεριόριστες δυνατότητες κίνησης, επί και εκτός ασφάλτου.

Yamaha Tracer 900

Η Ινώ αναζητά τον ιδανικό άντρα και ο Θανάσης προσπαθεί να την βοηθήσει… Συμπτωματικά, τα στοιχεία που ψάχνει η Ινώ απαντώνται στη νέα Yamaha Tracer 900, οπότε από τη στιγμή που ο Θανάσης δεν έχει κάποιον άντρα πρόχειρο, της δίνει τη μοτοσικλέτα…