MEDIA

Το «Masterclass» παρουσιάζει τη συνταγή για το πιο νόστιμο χούμους ρεβιθιών

Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου 2017, 16:01 / Ανανεώθηκε 24 Φεβρουαρίου 2017, 13:44
Το «Masterclass» παρουσιάζει τη συνταγή για το πιο νόστιμο χούμους ρεβιθιών
Facebook Twitter Whatsapp

«Masterclass» με τον Βαγγέλη Δρίσκα την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 15.15  στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

«Masterclass» με τον Βαγγέλη Δρίσκα την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 15.15  στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Μία εκπομπή γεμάτη συναρπαστικές συνταγές, γνώσεις που θα μας συντροφεύουν μία ζωή. Είναι η μοναδική εκπομπή μαγειρικής που μας μαθαίνει και μας ψυχαγωγεί.

Ο  Βαγγέλης  Δρίσκας παρουσιάζει την συνταγή για το πιο νόστιμο χούμους ρεβιθιών, σερβίρουμε ένα ιδιαίτερο ελληνικό ζυμαρικό, τα ματσάτα, με νηστίσιμη σάλτσα θαλασσινών, φτιάχνουμε λουκουμαδάκια πάριζας και τα σερβίρουμε με δροσερή σαλάτα και συνδυάζουμε έναν αγαπημένο ελληνικό μεζέ με τις τεχνικές της γιαπωνέζικης κουζίνας, φτιάχνοντας τεμπούρα γαύρου με τσίπουρο. Η εκπομπή κλείνει με μάθημα ζαχαροπλαστικής: μαθαίνουμε πως φτιάχνονται τα πιο νόστιμα και αφράτα μπισκότα μήλου.

Και αυτή την χρονιά, μέσα από το Masterclass, ο Βαγγέλης Δρίσκας παραδίδει μαθήματα μαγειρικής, και μοιράζεται μαζί μας συναρπαστικές γεύσεις και  συνταγές για μία ζωή.

Κάθε Κυριακή, ο Βαγγέλης Δρίσκας μας στρώνει ένα τραπέζι για αγαπημένους και φίλους, με τον μοναδικό του τρόπο όπως μας έχει συνηθίσει τόσα χρόνια, με τους πιο ευφάνταστους γευστικούς συνδυασμούς από την Ελλάδα και τις κουζίνες του κόσμου.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr