current views are: 30

3 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση18:12

«Chef στον Αέρα» με απλές και μαγικές συνταγές!

Νέα & αγαπημένα πρόσωπα, φρέσκιες ιδέες και πολλές χρήσιμες συνταγές για κάθε μέρα! 

Δημοσίευση 18:12’

Νέα & αγαπημένα πρόσωπα, φρέσκιες ιδέες και πολλές χρήσιμες συνταγές για κάθε μέρα! 

Νέα & αγαπημένα πρόσωπα, φρέσκιες ιδέες και πολλές χρήσιμες συνταγές για κάθε μέρα! Η Ελένη Ψυχούλη για 7η χρονιά συνεχίζει την έρευνα εντός και εκτός στούντιο για να μας παρουσιάσει μάγειρες, ζαχαροπλάστες, εξειδικευμένους επαγγελματίες και λάτρεις του καλού φαγητού. Καθημερινά από  Δευτέρα έως Παρασκευή στις 15.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Δευτέρα 6 Μαρτίου στο σεφ στον αέρα, η Ελένη παρέα με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου μας φτιάχνουν απλές και μαγικές συνταγές! Μακαρονάδα με σαλάμι αέρος, πιπεριά Φλωρίνης & ντοματίνια, Μαροκινό κοτόπουλο με λαχανικά σε Tajine και λευκό σαγανάκι με καλαμάρι & μουστάρδα με μέλι.

Τρίτη 7 Μαρτίου η Ελένη παρέα με τον Λαρισαίο Chef Δημήτρη Γκούτζιμπα μας μαγειρεύουν σαλάτα με ψητή γαλοπούλα & dressing εσπεριδοειδών, λινγκουίνι με μπρόκολο γεμιστές πιπεριές κεράσι & προσούτο και πίτσα με αγκινάρες, πιπεριές, αβγό & μοτσαρέλα!

Τετάρτη 8 Μαρτίου η Ελένη φιλοξενεί τον Γιώργο Μέρλο και μας προτείνουν: σουβλάκι με χαλούμι & λαχανικά, συκώτι με μπέικον γαλοπούλας & φασκόμηλο και ψαρονέφρι με σος μπεαρνέζ.

Πέμπτη 9 Μαρτίου η Ελένη γλυκοθεραπεύεται παρέα με την Ιωάννα Χαλμούκη και την Κατερίνα Λιβά. Δοκιμάστε το κέικ σοκολάτα μπανάνα με τυρί κρέμα & crumble, τα blondies με λευκή σοκολάτα & φρούτα του δάσους και τις ατομικές τάρτες κουρού με σπανάκι, ψητή γαλοπούλα & αβγό.

Παρασκευή 10 Μαρτίου η ηθοποιός Μαρία Γεωργιάδου μπαίνει στην κουζίνα με τις οδηγίες του Αλέξανδρου Παπανδρέου. Δείτε τη συνταγή για το χταπόδι με πλιγούρι, λαχανικά & κρέμα βαλσαμικού ΒΒQ, τις ψητές φτερούγες κοτόπουλου με γλυκοπατάτες, προσούτο & ντιπ με τυρί κρέμα και τις αραβικές πίτες με πικάντικο ψαρονέφρι & κινόα με λάιμ & αβοκάντο.