current views are: 11

4 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση13:18

«Με Αγάπη» με τη Μαρί Κυριακού: Η προσφορά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Τη Δευτέρα 6 Μαρτίου, η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» παρουσιάζει την προσφορά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Δημοσίευση 13:18’

Τη Δευτέρα 6 Μαρτίου, η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» παρουσιάζει την προσφορά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Τη Δευτέρα 6 Μαρτίου, η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» παρουσιάζει την προσφορά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που πλήττονται από την κοινωνική και οικονομική κρίση. Οι άνθρωποι του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προσφέρουν στήριξη και φροντίδα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, με διανομές τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Την Τρίτη 7 Μαρτίου, η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει την εθελοντική ομάδα «Οι Φίλοι των Αστέγων». Σκοπός της ομάδας είναι η παροχή φαγητού και ειδών ρουχισμού σε άπορους και αστέγους στο κέντρο της Αθήνας.

Την Τετάρτη 8 Μαρτίου, η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, παρουσιάζει την «Ένωση Κυριών Δράμας». Στόχος της Ένωσης είναι η στήριξη κακοποιημένων γυναικών αλλά και όσων αντιμετωπίζουν προβλήματα κοινωνικής και εργασιακής ένταξης.

Την Πέμπτη 9 Μαρτίου, η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει το «Κοινωνικό Πλυντήριο», μια πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων, που απευθύνεται σε πολίτες με αδυναμία πρόσβασης σε βασικές παροχές, όπως το ηλεκτρικό ρεύμα ή το νερό.

Την Παρασκευή 10 Μαρτίου η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» παρουσιάζει τη μη κερδοσκοπική οργάνωση «HOPEgenesis». Η οργάνωση στηρίζει τις έγκυες γυναίκες που κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές, προσφέροντας δωρεάν κάλυψη των ιατρικών αναγκών τους, με στόχο την μείωση της υπογεννητικότητας.