MEDIA

Νέα τούρκικη σειρά στον ΑΝΤ1: «Μοιραία Έλξη»

Δημοσίευση 17 Μαρτίου 2017, 10:18 / Ανανεώθηκε 17 Μαρτίου 2017, 10:18
Νέα τούρκικη σειρά στον ΑΝΤ1: «Μοιραία Έλξη»
Facebook Twitter Whatsapp

Πάθος, έρωτας, ίντριγκα, μυστήριο και δράμα «μπερδεύονται» σε μια μεγάλη ιστορία αγάπης και εκδίκησης που έρχεται στον ΑΝΤ1!

Πάθος, έρωτας, ίντριγκα, μυστήριο και δράμα «μπερδεύονται» σε μια μεγάλη ιστορία αγάπης και εκδίκησης που έρχεται στον ΑΝΤ1!

Η «Μοιραία Έλξη» προβλήθηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση της Τουρκίας το φθινόπωρο του 2016 και κέρδισε αμέσως το τηλεοπτικό κοινό της γειτονικής χώρας. Ο Kıvanç Tatlıtuğ  (ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ, AΣΗΜΕΝΙΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ)  και η Tuba Büyüküstün (ASI), οι πρωταγωνιστές της σειράς είναι ήδη γνωστοί και αγαπητοί  στο ελληνικό κοινό.

 

Από τη Δευτέρα 20 Μαρτίου με διπλό επεισόδιο και καθημερινά στις 16:30, στον ΑΝΤ1!

Δευτέρα  20 Μαρτίου 2017

Ο Τζεσούρ οδηγεί σε έναν επαρχιακό  δρόμο όταν ξαφνικά μια κοπέλα εμφανίζεται πάνω σ’ ένα άλογο που τρέχει ανεξέλεγκτο προς το γκρεμό. Ο Τζεσούρ τρέχει με το αυτοκίνητό του παράλληλα με το άλογο, προσπαθώντας να βοηθήσει την κοπέλα. Λίγο προτού φτάσει στο γκρεμό, το άλογο στρίβει μαζί με το αυτοκίνητο και ο Τζεσούρ πηδά πάνω του, πέφτοντας στο έδαφος μαζί της. Έτσι, ο Τζεσούρ και η Σουχάν έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο για πρώτη φορά. Η Σουχάν προσκαλεί τον Τζεσούρ στο σπίτι της για να τον ευχαριστήσει που της έσωσε τη ζωή. Εκείνος τότε ανακαλύπτει ότι η Σουχάν είναι κόρη του Ταχσίν Κορλουντάγ, του ανθρώπου που ευθύνεται για την οικογενειακή του δυστυχία. Πίσω από το παραλίγο μοιραίο ατύχημα της Σουχάν, κρύβεται η νύφη της, η Τζαχιντέ, η οποία παρακολούθησε με τα κιάλια της ολόκληρο το συμβάν. Ο Τζεσούρ ,αφού επισκευάζει το αυτοκίνητό του και φροντίζει το πληγωμένο άλογο της Σουχάν, αποφασίζει να το πάρει στη φάρμα του μέχρι να γίνει καλά. Όταν ο Ταχσίν Κορλουντάγ επιστρέφει από ένα επαγγελματικό ταξίδι και μαθαίνει από τον γιο του, τον Κορχάν, ότι πούλησε ένα άγονο κτήμα δίπλα στη φάρμα τους, γίνεται έξαλλος. Ο αγοραστής δεν είναι άλλος από τον Τζεσούρ, ο οποίος θέλει να εκδικηθεί τον Ταχσίν Κορλουντάγ…

Δευτέρα  20 Μαρτίου 2017

Σε μια συζήτηση με τον Κορχάν και τον Μπουλέντ, η Τζαχιντέ περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τη σκηνή του ατυχήματος της Σουχάν και την παρέμβαση του Τζεσούρ, σαν να βρισκόταν εκεί. Η Σουχάν σκέφτεται συνεχώς τον Τζεσούρ και αποφασίζει να τον επισκεφτεί στο σπίτι του. Εκείνος λείπει, όμως βρίσκει εκεί το άλογό της πληγωμένο. Επιστρέφοντας, ο Τζεσούρ της λέει ψέματα για τον τραυματισμό του αλόγου κι εκείνη γίνεται έξαλλη.Ο Ταχσίν Κορλουντάγ απολύει τον Κεμάλ, τον ιπποκόμο και μνηστήρα της Σιρίν, κατηγορώντας τον για το ατύχημα της Σουχάν. Εκείνος πηγαίνει στον Τζεσούρ, ο οποίος του δείχνει το αγκαθωτό σύρμα που βρήκε κάτω από τη σέλλα του αλόγου και του λέει ότι κάποιος προσπάθησε να σκοτώσει τη Σουχάν. Ο Τζεσούρ προσλαμβάνει τον Κεμάλ, προκειμένου να παίρνει πληροφορίες για την οικογένεια των Κορλουντάγ. Στο μεταξύ, ο Ταχσίν Κορλουντάγ προσπαθεί να ακυρώσει την αγορά του κτήματος από τον Τζεσούρ, αλλά ο δικηγόρος του τού λέει ότι αυτό είναι αδύνατο, καθώς η αγοραπωλησία ήταν απόλυτα νόμιμη.

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Η Τζαχιντέ συναντιέται κρυφά με τη Χούλια για να της δώσει το τεστ εγκυμοσύνης. Αργότερα , η Τζαχιντέ ανακοινώνει στον Κορχάν ότι είναι έγκυος, δείχνοντάς του το τεστ εγκυμοσύνης, το οποίο όμως ανήκει στη Χούλια. Όταν ο Κορχάν ανακοινώνει στην οικογένεια  το νέο της εγκυμοσύνης, ο Ταχσίν Κορλουντάγ γιορτάσει το γεγονός με σαμπάνια και πυροτεχνήματα στον κήπο του σπιτιού. Η Σουχάν  βλέπει μια  φωτογραφία του Τζεσούρ και της Μπανού στο διαδίκτυο και απογοητεύεται. Στο μεταξύ, η Τζαχιντέ φροντίζει τη Χούλια, λέγοντάς της ότι δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχεί για τίποτα στη ζωή της, μόνο να προσέχει το μωρό που κυοφορεί. Ο Ταχσίν Κορλουντάγ συνεχίζει τις προσπάθειές του να ακυρώσει την αγορά του κτήματος από τον Τζεσούρ ενώ ο τελευταίος  εμφανίζεται στο πάρτι των γενεθλίων του πρώτου. Ο Μπουλέντ κάνει πρόταση γάμου στη Σουχάν, η οποία την απορρίπτει. Μετά από τα συμβάντα στο πάρτι, ο Ταχσίν Κορλουντάγ επισκέπτεται τον Τζεσούρ και ενώ συζητούν, ο Μπουλέντ φτάνει μεθυσμένος και βάζει φωτιά στο σπίτι του Τζεσούρ αφού κλειδώνει πρώτα την πόρτα.

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Ο Τζεσούρ, σώζοντας τον Ταχσίν Κορλουντάγ από τη φωτιά, καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του και να μπει στο σπίτι του. Ο Ταχσίν θεωρεί ότι του χρωστά τη ζωή του και αποφασίζει να παραμερίσει όλες τις διαφορές τους. Κατηγορεί αρχικά τον Κεμάλ για τη φωτιά, ο οποίος τελικά αθωώνεται. Στο μεταξύ, η Τζαχιντέ βλέπει ένα κάψιμο στο χέρι του Μπουλέντ και καταλαβαίνει πως κάτι δεν πηγαίνει καλά. Τον αναγκάζει να της πει όλη την αλήθεια . Η παρουσία του Τζεσούρ μέσα στο σπίτι των Κορλουντάγ, φέρνει σε αμηχανία την οικογένεια και κυρίως τη Σουχάν. Η Τζαχιντέ προσφέρει πλέον μια άνετη ζωή στη Χούλια για χάρη του παιδιού, αλλά η αυτή δεν μπορεί να ξεφύγει από την άστατη ζωή της .Η εμφάνιση της Μπανού στο κτήμα για να δει τον δήθεν αγαπημένο της, θα ταράξει τη Σουχάν η οποία θα αρχίσει σιγά-σιγά να αισθάνεται τα μικρά τσιμπήματα της ζήλιας.

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Η Τζαχιντέ επισκέπτεται τη Χούλια και, καθώς αντιλαμβάνεται ότι είχε περάσει τη νύχτα με κάποιον άντρα, γίνεται έξαλλη μαζί της.  Αποφασίζει να την ελέγχει πλέον συνεχώς, τοποθετώντας κάμερες στο σπίτι και κάνοντας βιντεοκλήσεις. Καθώς η Τζαχιντέ βρίσκεται συνεχώς με ένα τηλέφωνο στο χέρι, ο Κορχάν αρχίζει να την υποψιάζεται. Ο Κεμάλ δείχνει το σπασμένο μπουκάλι με το αίμα στον Τζεσούρ, ο οποίος προσπαθεί να ερευνήσει το θέμα. Όταν όμως η Σιρίν μιλά στη Σουχάν για το σπασμένο μπουκάλι, η Τζαχιντέ κρυφακούει και αργότερα βρίσκει το μπουκάλι και καθαρίζει το αίμα, προκειμένου να προστατεύσει τον Μπουλέντ. Κάθε μέρα που περνά στο σπίτι των Κορλουντάγ, ο Τζεσούρ νιώθει το μίσος να φουντώνει μέσα του όλο και περισσότερο βλέποντας τα κειμήλια της οικογένειάς του κρεμασμένα στους τοίχους και ακούγοντας τον Ταχσίν να μιλά για τη ζωή του, η οποία στην ουσία είναι η ζωή που έκλεψε από τον πατέρα τού Τζεσούρ. Η Μιχριμπάν, η μητέρα του Μπουλέντ, δέχεται ένα δώρο σε ένα κουτί με την κάρτα του Ταχσίν Κορλουντάγ. Όμως, αυτό το κουτί κρύβει μια δυσαρεστη έκπληξη που θα την εξαγριώσει.

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Η Σουχάν με τον Μπουλέντ πηγαίνουν για φαγητό σε ένα εστιατόριο και ο Τζεσούρ αποφασίζει να πάει κι εκείνος, προσπαθώντας να προσελκύσει την προσοχή της. Η Σουχάν αναρωτιέται ποιος πραγματικά είναι ο Τζεσούρ και αποφασίζει να μάθει γι’ αυτόν. Όταν εκείνος της λέει ότι θα φύγει για λίγο από την πόλη, εκείνη αποφασίζει να τον ακολουθήσει κρυφά, μην γνωρίζοντας ότι στην ουσία πέφτει στην παγίδα που της έχει στήσει ο ίδιος. Ακολουθώντας τα ίχνη που αφήνει πίσω του, οδηγείται στο σπίτι που φαίνεται ότι μένει στην Κωνσταντινούπολη. Όταν ο Τζεσούρ της ανοίγει την πόρτα, η Σουχάν βλέπει έκπληκτη ότι δεν είναι μόνος στο σπίτι, καθώς εκεί βρίσκεται η Μπανού μαζί με ένα μικρό παιδί.Στο μεταξύ, ο Κορχάν επιστρέφει στο σπίτι και βρίσκει τη Τζαχιντέ να μιλά με κάποιον στο τηλέφωνο. Θεωρώντας το τηλεφώνημα ύποπτο, της παίρνει το τηλέφωνο από το χέρι. Στην προσπάθειά της να το πάρει πίσω, εκείνη γλιστρά και πέφτει κάτω. Καθώς την πηγαίνουν στο νοσοκομείο, η Τζαχιντέ φοβάται ότι το μυστικό της θα αποκαλυφθεί.