current views are: 16

17 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση19:21

«Δίδυμα Φεγγάρια»: Ο Πάνος ετοιμάζει κάτι πολύ κακό

Ο Πάνος δίνει ραντεβού με την Ελισάβετ, παράλληλα όμως ετοιμάζει κάτι πολύ κακό. 

Δημοσίευση 19:21’

Ο Πάνος δίνει ραντεβού με την Ελισάβετ, παράλληλα όμως ετοιμάζει κάτι πολύ κακό. 

Ο Πάνος δίνει ραντεβού με την Ελισάβετ, παράλληλα όμως ετοιμάζει κάτι πολύ κακό. Ο Ορέστης προχωράει τις διαδικασίες για να υιοθετήσει τη Μαντώ. Ο Φίλιππος που καραδοκεί έξω από το σπίτι της Αγάπης, βρίσκεται αντιμέτωπος με τη μεγάλη αποκάλυψη.

Στο μεταξύ, η Μάρθα αφήνει ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα στην μητέρα της και κάνει απόπειρα…

«ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ» με 4 επεισόδια που θα σας καθηλώσουν, από Τρίτη 21 Μαρτίου ως και Παρασκευή 24 Μαρτίου στις 17.45, στον ΑΝΤ1!

 

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

117o επεισόδιο

Ο Πάνος δίνει ραντεβού με την Ελισάβετ, παράλληλα όμως ετοιμάζει κάτι πολύ κακό. Η Λένια διαλέγει ένα όνομα για το νέο της σκυλάκι που δεν αρέσει και πολύ σε κάποιον μέσα στο σπίτι. Στο μεταξύ, ο Ορέστης προχωράει τις διαδικασίες για να υιοθετήσει τη Μαντώ. Σελίδα γυρίζουν η Σίλα με τη Λίτσα και ξαναφτιάχνουν τις σχέσεις τους. Μετά από πολύ σκάψιμο, η Ελισάβετ με τον Κώστα και τη Λαμπρινή, βρίσκουν τον κρυμμένο θησαυρό του Βαγγέλη. Η Μάρθα αφήνει ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα στην μητέρα της και κάνει απόπειρα… Ο Πάνος με τον Χρόνη πετάνε ένα πτώμα στη θάλασσα! Ο Φίλιππος καταλαβαίνει ότι κάτι παίζει μεταξύ Αγάπης και Ορέστη και γίνεται έξαλλος!

 

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

118o επεισόδιο

Η απόπειρα αυτοκτονίας της Μάρθας αποτυγχάνει, μετά τις έγκαιρες ενέργειες της Αλίκης, που τη μεταφέρει στο νοσοκομείο. Εν τω μεταξύ ο Κώστας, η  Ελισάβετ και η Λαμπρινή, αντί για τις λίρες του Βαγγέλη, ξεθάβουν ένα κασελάκι με ανθρώπινα οστά. Η Ελισάβετ το αποκαλύπτει στον αρχικά δύσπιστο Παύλο, με την πεποίθηση πως ο Βαγγέλης είναι δολοφόνος. Τα στοιχεία είναι ατράνταχτα και η επιβεβαίωση των γεγονότων από τη Λαμπρινή, εντείνει τον τρόμο και τις υποψίες. Παράλληλα ο Φίλιππος που καραδοκεί έξω από το σπίτι της Αγάπης, βρίσκεται αντιμέτωπος με τη μεγάλη αποκάλυψη. Την ίδια στιγμή η Ελισάβετ φθάνει στο νοσοκομείο, όπου η κατάσταση της Μάρθας έχει πάρει δυσάρεστη τροπή. Λίγο αργότερα ο Ορέστης συναντιέται με την Αγάπη,  ξεφεύγουν από τον έλεγχο κι αφήνονται στο πάθος τους.

 

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

119o επεισόδιο

Η Μάρθα έχει κάποια επιπλοκή και οι γιατροί αναγκάζονται να δοκιμάσουν κάτι εντελώς διαφορετικό. Ο Βαγγέλης αποκαλύπτει την αξιόποινη πράξη του στον Παύλο. Παράλληλα, ο Ορέστης με την Αγάπη περνάνε στο επόμενο στάδιο της σχέσης τους. Ο Κώστας ρωτάει ευθέως τη Λίτσα αν είναι ερωτευμένη με τον Γιώργο. Η Μαρουσώ παρατηρεί κάτι στον Φίλιππο που την κάνει πολύ χαρούμενη. Η Αλίκη καταλαβαίνει ότι η Μάρθα είναι ερωτευμένη με τον Αμβρόσιο και πέφτει απ’ τα σύννεφα! Στο μεταξύ, ο Βαγγέλης είναι έξαλλος με αυτό που του κάνανε και λέει πως παραιτείται! Ο Ορέστης κάνει μια πρόταση στον Παύλο και στην Αλίκη και τους αφήνει άφωνους.

 

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

120o επεισόδιο

Ο Ορέστης χτυπάει την αχίλλειο πτέρνα του Παύλου, την ευαισθησία του, προκειμένου να υιοθετήσει τη μικρή Μαντώ.  Την ίδια στιγμή, ο Βαγγέλης, βαριά θιγμένος, του ανακοινώνει την παραίτησή του, μετά από 30 χρόνια εργασίας δίπλα του. Η Αλίκη προσπαθεί με την καθοδήγηση του Αμβρόσιου, να βοηθήσει τη Μάρθα να ξεπεράσει αυτόν τον αρρωστημένο έρωτα, που δημιούργησε το μυαλό της. Η Αγάπη εδραιώνει τη σχέση της με τον Ορέστη, αλλά κι ο Φίλιππος προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή του. Το ζευγάρι φαίνεται πραγματικά απομακρυσμένο, κι ο καθένας τραβάει το δικό του δρόμο, με ελάχιστες πλέον προοπτικές να συναντηθούν. Ταυτόχρονα, η Ελισάβετ, βρίσκεται μπροστά σε πραγματικό κίνδυνο που η ίδια αγνοεί, εξ’ αιτίας του Πάνου.

Για να μην χάνετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις της αγαπημένης σας καθημερινής σειράς, μπείτε στο επίσημο minisite: www.antenna.gr/didymafeggaria

#DidymaFeggaria