current views are: 10

24 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση15:17

«Traction» με τη χρυσή Ολυμπιονίκη, Κατερίνα Στεφανίδη!

Στο κεντρικό θέμα της εκπομπής, ο Κώστας Στεφανής φιλοξενεί στο νέο, υβριδικό Toyota C-HR, μια αθλήτρια από χρυσάφι με εξαιρετικό χαρακτήρα! 

Δημοσίευση 15:17’

Στο κεντρικό θέμα της εκπομπής, ο Κώστας Στεφανής φιλοξενεί στο νέο, υβριδικό Toyota C-HR, μια αθλήτρια από χρυσάφι με εξαιρετικό χαρακτήρα! 

Στο κεντρικό θέμα της εκπομπής, ο Κώστας Στεφανής φιλοξενεί στο νέο, υβριδικό Toyota C-HR, μια αθλήτρια από χρυσάφι με εξαιρετικό χαρακτήρα! Ο λόγος για την Χρυσή Ολυμπιονίκη και πολύ πρόσφατα, Πρωταθλήτρια Ευρώπης Κλειστού Στίβου Κατερίνα Στεφανίδη! Την Κυριακή 26 Μαρτίου στις 16:15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής:

Ssangyong Tivoli και XLV

H Ssangyong δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις εκδόσεις 4Χ4. Ο Μάνος μας συστήνει το Tivoli που διατίθεται με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου 1.6, ενώ η Ινώ που επιζητά περισσότερους χώρους, τελικά επιλέγει το XLV!

Nissan Micra

Ο Μάνος ταξιδεύει στο πανέμορφο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας, για μια πρώτη γνωριμία με το νέο, εντυπωσιακό σχεδιαστικά Micra, μοιραζόμενος μαζί μας τις πρώτες του εντυπώσεις.

Mercedes EClass Coupe

Η έκδοση Coupe της νέας Mercedes E-Class, που έχει ως στόχο τη συνέχιση της παράδοσης στα αυτοκίνητα μεγάλου τουρισμού, παρουσιάστηκε στη Βαρκελώνη και ο Θωμάς μας στέλνει την ανταπόκρισή του από την πρωτεύουσα της Καταλονίας.

Honda XADV 760

Ο Θανάσης φέρνει μεσογειακό αέρα στην εκπομπή, αφού μας συστήνει το νέο, ολόφρεσκο μοντέλο της Honda που είναι scooter αλλά έχει δυνατότητα να πάει στο χώμα καλύτερα από πολλές μοτοσικλέτες on off, από την πανέμορφη Σαρδηνία!