current views are: 12

1 Απριλίου 2017
Δημοσίευση10:13

«Μπρούσκο»: Ο Πάτροκλος επιστρέφει εσπευσμένα στα Χανιά

Απρόσμενες εξελίξεις και πολλή δράση και αυτή την εβδομάδα στο «Μπρούσκο»

Δημοσίευση 10:13’

Απρόσμενες εξελίξεις και πολλή δράση και αυτή την εβδομάδα στο «Μπρούσκο»

ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 ΣΤΙΣ 21:00

Ο Πάτροκλος επιστρέφει εσπευσμένα στα Χανιά, ανησυχώντας για την υγεία του Διαμαντή. Στο μεταξύ, η Δήμητρα έξαλλη, με την κρυφή συνάντηση της Μαρίνας με την Αλεξάνδρα, «φορτώνει» στην τελευταία και τα 2 μικρότερα παιδιά της και φεύγει για Κρήτη, όπου ζητάει παρηγοριά στην αγκαλιά του Πάτροκλου.

Απρόσμενες εξελίξεις και πολλή δράση και αυτή την εβδομάδα στο «Μπρούσκο» από Δευτέρα 3 έως και Παρασκευή 7 Απριλίου στις 21:00. Μην το χάσετε!

 

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

708ο επεισόδιο

Ο Πάτροκλος επιστρέφει εσπευσμένα στα Χανιά, ανησυχώντας για την υγεία του Διαμαντή. Ο νέος έρωτας του Σήφη στην Ιταλία, έχει ως αντίκτυπο να κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα η συνεργασία με τον Σπαλέτι, γεγονός που εκνευρίζει τ’ αδέλφια Ματθαίου, κυρίως τον Αχιλλέα, αλλά και την Μελίνα για την επιπολαιότητα του πρώτου. Παράλληλα, ο Ανδρέας βρίσκεται στο πλευρό της Άλκηστης, στηρίζοντάς την μετά τον χωρισμό της με τον Σήφη. Ο Χαρίδημος αρχίζει ν’ αναρωτιέται τι δεν πάει καλά, αφού μετά την αδιάφορη στάση της Γεσθημανής «τρώει πόρτα» κι από την Κωνσταντίνα. Η Δήμητρα έξαλλη, με την κρυφή συνάντηση της Μαρίνας με την Αλεξάνδρα, «φορτώνει» στην τελευταία και τα 2 μικρότερα παιδιά της και φεύγει για Κρήτη, όπου ζητάει παρηγοριά στην αγκαλιά του Πάτροκλου. Όταν ο Μηνάς βλέπει τυχαία την Κουκίτσα με την Λίνα μαζί, αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά κι η Δάφνη καλείται να εξιχνιάσει την υπόθεση. Στο μεταξύ η Αναστασία, μετά το πρώτο σοκ απ’ την είδηση της εγκυμοσύνης της Στέλλας, παίρνει τις αποφάσεις της κρυφά απ’ όλους…

 

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

709ο επεισόδιο

Ο Παύλος μαθαίνει ότι η Αναστασία του έχει πει ψέματα για το ταξίδι της στην Ιταλία και εξοργίζεται αφού είναι αντίθετος στο να ξαναφτιάξει τη ζωή της με τον Ματθαίο. Η Στέλλα ανυποψίαστη καλωσορίζει την Αναστασία στο σπίτι της, όταν της αποκαλύπτει όμως ότι είναι και πάλι μαζί με τον Ματθαίο, βγαίνει εκτός εαυτού. Η Μελίνα και ο Αχιλλέας πείθουν την Βασιλική να βγει μαζί τους και να γνωρίσει έναν φίλο τους, η στάση της απέναντι του όμως τους φέρνει όλους σε τρομερά δύσκολη θέση. Η Δήμητρα βρίσκεται κρυφά στα Χανιά μαζί με τον Πάτροκλο, και ο Αχιλλέας το έχει υποψιαστεί. Παρά τα παρακάλια και τους φόβους της Μελίνας, ο ίδιος αποφασίζει να το πει στον Νεκτάριο και οι δυο τους ετοιμάζονται να πάνε στην Κρήτη. Εν τω μεταξύ ο Πάτροκλος, φοβούμενος ότι θα χάσει την περιουσία του πατέρα του, βρίσκει αφορμές για να βρεθεί μόνος με τη Ρενάτα, προκειμένου να την φλερτάρει και να την ξεμπροστιάσει. Ο Διαμαντής όμως το αντιλαμβάνεται και στέκεται πολύ σκληρός απέναντί του και του ανακοινώνει την πρόθεσή του να της κάνει πρόταση γάμου. Η Δάφνη προσπαθεί να ξεδιαλύνει το μυστήριο γύρω από την υποτιθέμενη σχέση της Βασιλικής με τον Κύπριο εφοπλιστή, ενώ παράλληλα ο ντετέκτιβ έχει απίστευτες πληροφορίες για το παρελθόν των τριών κοριτσιών που δουλεύουν στο σπίτι του Μύρου.

 

Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

710ο επεισόδιο

Ο Αχιλλέας με τον Νεκτάριο φεύγουν επειγόντως για τα Χανιά, προκειμένου να ξεμπροστιάσουν τον Πάτροκλο και τη Δήμητρα. Μαζί τους στην Κρήτη, πηγαίνει και η Μελίνα με τα παιδιά. Στο μεταξύ, η Δήμητρα εξηγεί στον Πάτροκλο ποια είναι τα σχέδιά της για το μέλλον και η νέα της οπτική για τη ζωή. Ο Ματθαίος με την Αναστασία έχουν βάλει στη μέση την Στέλλα και προσπαθούν να βρουν μια άκρη σχετικά με το τι σκέφτεται για την εγκυμοσύνη της, αλλά η Στέλλα για μια ακόμα φορά βρίσκεται σε παραλήρημα. Ο Διαμαντής κάνει πρόταση γάμου στη Ρενάτα και παίρνει θετική απάντηση, γεγονός που του δίνει μεγάλη ικανοποίηση. Ο Αχιλλέας με τον Νεκτάριο, αποφασίζουν να ακολουθήσουν το αυτοκίνητο στο οποίο βρίσκεται ο Πάτροκλος με την Δήμητρα και ανύποπτοι πέφτουν στην παγίδα που τους έχει στήσει ο Πάτροκλος με τη βοήθεια του Αλκιβιάδη. Τα δυο αδέρφια εγκλωβίζονται και τελευταία στιγμή καταλαβαίνουν ότι δεν έχουν οδό διαφυγής από την επικίνδυνη κατάσταση που έχουν μπλέξει.

 

Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

711o επεισόδιο

Ο Ανδρέας με τον Μηνά, τρέχουν να απεγκλωβίσουν τον Νεκτάριο και τον Αχιλλέα από τη φονική παγίδα που τους έχει στηθεί από τον Πάτροκλο. Όταν φτάνουν είναι ήδη αργά κι ο Αχιλλέας έχει τραυματιστεί βαριά απ’ τα πυρά των αντρών του Πάτροκλου, ο οποίος την ίδια στιγμή φροντίζει να εξασφαλίσει ένα ατράνταχτο άλλοθι με τη βοήθεια του Αλκιβιάδη. Η Βασιλική αποκαλύπτει στην Άλκηστη ότι ο Κύπριος εφοπλιστής είναι γέννημα της φαντασίας της καθώς και τους λόγους που την ανάγκασαν να διαδώσει αυτό το ψέμα, ενώ την ίδια στιγμή η Δάφνη κάνει την δική της έρευνα για να βγάλει στο φως την αλήθεια. Στη Κύπρο, η Στέλλα δοκιμάζει έναν ιδιόμορφο κι επικίνδυνο τρόπο για να προσελκύσει το ενδιαφέρον του Ματθαίου. Η Δήμητρα ξεφεύγει απ’ τα όρια και χαστουκίζει τη Μαρίνα. Εν τω μεταξύ η Μελίνα ζει εφιαλτικές στιγμές στο νοσοκομείο, όπου η επιβαρυμένη κατάσταση υγείας του Αχιλλέα, δείχνει να είναι μη αναστρέψιμη…

 

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

712o επεισόδιο

Η αγωνία για τον Αχιλλέα που ξαναμπαίνει στο χειρουργείο με εσωτερική αιμορραγία, κορυφώνεται και πια η Μελίνα έχει χάσει κάθε ελπίδα και αισιοδοξία καθώς οι προβλέψεις των γιατρών είναι ανησυχητικές. Στο μεταξύ φτάνει στα Χανιά κι ο Ματθαίος, ο οποίος μόλις τώρα έχει μάθει για την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αδερφός του. Ο Νεκτάριος, μετά από την πίεση του Αστυνόμου Αρχοντάκη, αποφασίζει να αλλάξει την κατάθεσή του και να αποκαλύψει ότι ο Πάτροκλος είναι αυτός που τους παγίδευσε με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του Αχιλλέα. Ακολουθεί η σύλληψη του Πάτροκλου, στο σπίτι του Διαμαντή. Η Δήμητρα παίρνει τη Μαρίνα “σηκωτή” από το σπίτι της Αλεξάνδρας και πια η σχέση μάνας και κόρης έχει φτάσει στο χειρότερο σημείο της. Ο Διαμαντής με τη Ρενάτα ετοιμάζονται για τον γάμο τους και δεν φαίνεται να τους πτοεί το γεγονός ότι οι γονείς της Ρενάτας θυμώνουν πολύ μ΄ αυτή την απόφασή της.  

Επειδή κάποιες φορές πρέπει πάση θυσία να μάθεις τη συνέχεια… μπες στο www.ant1next.gr και δες το παρακάτω επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς «ΜΠΡΟΥΣΚΟ» πριν παιχτεί στην τηλεόραση. Σε High quality, χωρίς διαφημίσεις και ο 1ος μήνας δωρεάν για όλους!

ANT1 NEXT και είσαι πάντα μπροστά.

 

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς που αγαπήθηκε σε Ελλάδα και εξωτερικό στο επίσημο minisite: www.antenna.gr/mprousko

Fan Page Facebook

ANT1: https://www.facebook.com/pages/%CE%91%CE%9D%CE%A41/56484855901

Τwitter Account

@ANT1 TV: https://twitter.com/ANT1TV

#mprousko